Ești Sănătos

7 semne că ficatul tău are nevoie de o detoxifiere

semne detoxifiere ficat

Nu te simți bine? Poate că uneori dai vina pe vârstă, însă acesta nu este singurul factor care induce această stare. Poate că organismul tău are prea multe toxine. Toxinele sunt extrem de periculoase pentru organism, iar dacă ți o cură de detoxifiere, acestea pot fi eliminate complet. Organismul îți transmite prin aceste semne că are nevoie imediat de o detoxifiere:

1. Nu slăbești oricât ai încerca

Ai făcut sacrificii să slăbești, ai mers la sală, ai ținut dietă și tot nu vezi vreun rezultat? De vină sunt toxinele. Dacă organismul tău este prea încărcat de toxine, nu vei putea niciodată să slăbești.

2. Ești extenuat tot timpul

Dormi în fiecare noapte câte opt ore și tot ești obosit? Toxinele din organism pot fi răspunsul. Acestea duc la starea de oboseală și extenuare constantă.

3. Nu poți dormi

Cortizolul este un hormon responsabil cu echilibrarea stresului. Dacă dezechilibrul pornește de la acest hormon, fii sigur că nu vei putea adormi prea repede! Toxinele pot împiedica reechilibrarea hormonală.

4. Suferi de dureri de cap nejustificate

Acesta poate fi un semn că nivelul de toxine din organism este prea mare. În această categorie de toxine intră metalele grele, coloranții artificiali și conservanții.

5. Suferi de schimbări bruște de comportament

Aceste schimbări de comportament indică un dezechilibru hormonal. Xenoestrogenul este o toxină care afectează grav organismul.

6. Pielea ta are un miros neplăcut

Asta indică faptul că ficatul sau colonul nu pot elimina toxinele din organism. Optează pentru o detoxifiere generală!

7. Ești mereu constipat

Ai sau nu o digestie bună? Dacă ți se întâmplă des să te constipi, poate fi vorba de o acumulare excesivă de toxine în organism! Încearcă să consumi mai multă apă și să crești aportul de fibre. Toxinele trebuie eliminate cu orice preț din organism!