Ești Sănătos

Aceasta este cea mai puternica zodie feminina a horoscopului! Nimeni nu ii sta in cale!

femeie puternica

Aceasta nativa este inteligentă, puternică, creativă şi plină de viaţă, dar atunci când cineva o supără, nu va ezita să-şi arate partea întunecată.

Cea mai mare provocare a nativilor din acesta zodie este aceea de a evita abuzul de putere, iar încrederea lor este adesea confundată cu aroganţă.

Ce trebuie să ştii despre aceasta zodie:

– Este zodie de foc

– Este compatibilă cu Vărsător, Berbec şi Săgetător

– Nu este compatibilă cu Gemeni, Capricorn, Peşti

– Piatra zodiei: Peridot

– Caracteristicele nativilor : optimistă, energică, loială, sufletistă, comunicativă

– Defectele nativilor: sunt egoişti, dominanţi, nerăbdători, aroganţi şi le place să deţină controlul

– Motto-ul zodiei: „Vreau, prin urmare, obţin!”, „ Iubeşte-mă sau mor!”, şi „Ce îţi doreşti este ceea ce primeşti.”

Este vorba despre zodia LEU.

Femeia Leu nu se plictiseşte niciodată în relaţii. Ea oferă dragoste şi o primeşte. Nu acţionează prima atunci când îi place de cineva, deoarece iubirea este unul dintre cele mai importante lucruri pentru ea. Nativa Leu se îndrăgosteşte cu uşurinţă, dar se lasă cucerită foarte greu.

În relația de cuplu este credincioasă și se așteaptă ca și partenerul ei să fie la fel. În plus, nu îi place ca lucrurile să devină rutină, de aceea niciun bărbat nu se va plictisi cu ea.

Femeia Leu la muncă

Femeia Leu este întotdeauna în poziții de conducere, preferând să lucreze pentru ea, deoarece puterea și încrederea ei pot face magie. Nativa Leu are abilități organizaționale excelente și este foarte creativă, având mereu idei noi cu care-i inspiră pe cei din jur.

Este foarte respectată de colegi, dar nu și atunci când își ia în serios rolul de șefă.

Femeia Leu în relație cu prietenii

Nativa Leu este un fluture social și este foarte prietenoasă. Are foarte mulți prieteni, cu care are legături destul de strânse. Singurul lucru pe care nu-l va ierta niciodată este trădarea.

Femeia Leu și stilul vestimentar

Perfecțiunea în orice moment este foarte importantă pentru femeia Leu. Vei găsi geanta ei plină cu creme și parfumul preferat. Iubește luxul, dar hainele ei nu trebuie să fie scumpe, ci mai degrabă alese cu gust. Ea iubește tendințele de modă și le poartă cu încredere.

Materialele precum cașmirul și mătasea sunt favoritele ei, iubește diamantele și accesoriile, în special cele care ies în evidență. De aceea iubește paietele și piesele vestimentare strălucitoare.