Ești Sănătos

Această soluție ieftină din farmacie nu va permite prafului să se depună pe mobilă!

como limpiar muebles de madera

Regretabil, este imposibil să efectuăm curățenia și să uităm de această sarcină timp de 1-2 luni. De aceea, suntem încântați când descoperim un nou truc care poate prelungi consecințele acestei activități.

Îmbogățiți-vă „pușculița” de cunoștințe: această soluție economică poate proteja casa dvs. de depunerile de praf pe o perioadă extinsă. Puteți achiziționa produsul din orice farmacie!

Este indiscutabil: curățenia este inevitabilă. Cu toate acestea, puțini oameni consideră această sarcină relaxantă sau măcar puțin plăcută. Așteptați cu nerăbdare să spălați podelele? Puțin probabil.

Avem vești bune: efectele spălării podelelor și ștergerii prafului pot fi prelungite. În acest scop, puteți utiliza o soluție celebră, care are un preț accesibil și este disponibilă în orice farmacie. Este vorba despre glicerină.

Glicerina este frecvent utilizată în timpul procesului de curățare în hoteluri, pensiuni și chiar muzee. Acest lichid dens, inodor și incolor are capacitatea de a forma o peliculă invizibilă care protejează suprafețele de praf – orice suprafețe!

Glicerina este deosebit de eficientă în curățarea oglinzilor și a suprafețelor lăcuite. Pur și simplu aplicați câteva picături de soluție pe o cârpă din microfibră, ștergeți bine mobilierul și acesta va străluci ca nou.

De asemenea, glicerina poate fi folosită pentru lustruirea parchetului sau a laminatului. În acest caz, dizolvați câteva picături de glicerină în apă. Chiar și parchetul vechi va căpăta un aspect îngrijit.

De altfel, această soluție este utilă și în spălarea hainelor. De exemplu, pentru îndepărtarea petelor persistente de fructe de pădure, puteți înmuia pata în glicerină și apoi clătiți-o în apă puțin sărată.

Și, având în vedere faptul că glicerina este utilizată de mult timp în cosmetologie, puteți să o folosiți întotdeauna pentru îngrijirea frumuseții. De exemplu, adăugați o picătură de glicerină în șampon pentru a oferi părului un plus de strălucire sau în crema pentru mâini sau picioare pentru a înmuia pielea aspră.