Ești Sănătos

Află cum să ai grijă de corpul tău în trei pași simpli cu Go Vita

suplimente

Una dintre problemele tot mai întâlnite la femei de toate vârstele este endometrioza care culminează cu dificultatea în a concepe un copil pe cale naturală. Acest lucru este cauzat de o serie de factori care afectează în mod direct sănătatea aparatului reproducător și împiedică funcționarea normală a ovarelor. Poate fi vorba de menstruație retrogradă, metaplazie celulară, de efecte adverse ale unor intervenții chirurgicale anterioare sau de un simptom asociat unui sistem imunitar slăbit. În cazul în care problema este cauzată de o imunitate deficitară, un remediu eficient îl reprezintă mărirea cantității de acizi grași, omega 3, 6, 9.

Asigură-te că ai o alimentație sănătoasă și echilibrată

Felul în care te simți este dictat de ceea ce mănânci, motiv pentru care este important să te asiguri că ai trei mese principale pe zi de unde îți poți asimila toți nutrienții necesari. Evită pe cât posibil mâncarea procesată, zahărul și substanțele nesănătoase și orientează-te mai mult către fructe, legume și surse naturale de proteină. Alimentele cu un conținut ridicat de acizi grași sunt: peștele și uleiul de pește, fructele oleaginoase, semințele de chia, in și cânepă, anșoa, soia, gălbenușul de ou, uleiul de măsline și de cânepă, fiind necesar să te asiguri că le consumi în cantități însemnate măcar zilnic, dacă nu chiar la fiecare masă.

Totodată, hidratarea este la fel de importantă pentru că apa susține mare parte din procesele interne ale organismului uman. Minim doi litri de apă pe zi și o dietă echilibrată vor reuși să transforme radical felul în care simți și arăți, pentru că sănătatea se va reflecta și la exterior.

Mișcă-te zilnic și odihnește-te corespunzător

Deși ai putea crede că cele două lucruri sunt opuse, de fapt ele se îmbină perfect împreună, se susțin și se completează. Lucrul constat sau chiar și sportul efectuat în exces duc la epuizare, ceea ce atacă în mod direct sistemul imunitar. În egală măsură, sedentarismul este unul dintre cei mai mari dușmani ai unui corp sănătos, afectând încet și sigur celulele sănătoase și ducând la creșterea valorilor negative din corp. Drept urmare, dacă faci mișcare ușoară zilnic și te odihnești câte opt ore pe noapte, reușești să previi aceste probleme, combați stresul și susții funcțiile naturale de regenerare ale organismului tău, ceea ce va avea efecte vizibile și asupra sănătății sistemului reproducător.

Alege suplimente alimentare care țintesc direct problema cu care te confrunți

Pe lângă o alimentație corectă, poți încerca să mărești cantitatea de acizi grași și substanțe nutritive esențiale cu ajutorul suplimentelor naturale de la Go Vita. Fie că ai nevoie de formule în omega 3, 6 sau 9, ori de complexe variate îmbogățite cu vitamine și minerale, pe site te așteaptă o varietate de concentrații și formule adaptate în funcție de nevoile medicale ale fiecărui pacient în așa fel încât să îți fie cât mai ușor să găsești varianta recomandată de medicul tău pentru a diminua simptomele endometriozei și a susține sănătatea sistemului reproducător.

Fiecare supliment este dezvoltat cu ajutorul unor farmaciști cu experiență și este supus unui număr mare de teste înainte de a fi scos spre vânzare pentru a avea certitudinea că este sigur de administrat în orice condiții.

Cumperi tot ce ai nevoie online, cu doar câteva click-uri. Te bucuri de prețuri foarte avantajoase la toată gama de suplimente cu acizi grași, livrare rapidă și transport gratuit la comenzile de peste 249 de lei de fiecare dată când cumperi de la Go Vita! Luptă cu infertilitatea de la interior consumând alimente și suplimente bogate în acizi grași saturați de la Go Vita!