Ești Sănătos

Alimentul la care prof. dr. Vlad Ciurea a renunțat total: ”De 10 ani nu am mai mâncat!”

ciurea

Prof. dr. Vlad Ciurea, despre alimentul la care a renunțat de mai bine de 10 ani, din cauza efectelor nocive pe care le are asupra organismului nostru: ”L-am îndepărtat! Nu favorizează în niciun fel activitatea cerebrală!”.

Prof. Dr. Vlad Ciurea este un adept al alimentației sănătoase și obișnuiește să tragă adesea semnale de alarmă cu privire la efectele negative pe care hrana le are atât asupra creierului nostru, cât și asupra întregului organism.

Unul dintre aceste alimente, care nu are niciun beneficiu asupra noastră, potrivit renumitului medic neurochirurg, sunt cartofii prăjiți. Acesta susține că a renunțat la ei de mai bine de zece ani.

”Cred că de 10 ani nu am mai mâncat. Cartoful, în general, îl îndepărtez. Știu că acest carbohidrat nu favorizează sub nicio formă activitatea cerebrală”, explică Vlad Ciurea în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Pentru a afla ce efect are cafeaua asupra organismului nostru dar și care este alimentul care reprezintă un adevărat panaceu pentru noi, vă invităm să urmăriți emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, doar în această seară, începând cu ora 17:00.