Ești Sănătos

Baba Vanga: Dacă vezi acest copac, nu-l ocoli, rupe 3 crenguțe și ține-le în casă! Îți vor aduce noroc la bani tot anul!

stiri 1 7

Ce trebuie să faci ca să ai bani, să nu te mai plângi de situația financiară?

Baba Vanga oferea câteva sfaturi interesante despre cum îndepărtăm belșugul și ce putem face ca să îl atragem în viața noastră.

Celebra clarvăzătoare din Bulgaria a lăsat în urmai ei o serie de povețe despre cum trebuie să trăim corect ca să fim lipsiți de primejdii.

Una din principalele probleme ale oricărui om, indiferent de locul din care provine, este banul. Fără bani, nu putem face multe din lucrurile banale precum să ne hrănim.

Clarvăzătoarea care a prezis atentatele din 11 septembrie de la Turnurile Gemene din America a crezut cu tărie în superstițiile de mai jos.

loading…
1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie. Se spune că blidurile stricate pot aduce fisuri în viață. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunțișului de pe asfalt.

2. Ține crengi de soc în casă. Această plantă este aducătoare de noroc și lasă răul la pragul casei tale. așa că oricine vine în locuința ta cu intenții rele, nu va reuși să aducă energiile negative.

3. E foarte important ca la trezire să u cobori din pat cu piciorul stâng. Se spune că dacă nu te trezești cu dreptul, vei pierde mulți bani în acea zi.

4. păstrează în buzunar o monedă tip talisman a unui stat vecin. Se spune că vei primi bani din toate țările, inclusiv bancnote străine.

5. Baba Vanga mai spunea că dacă pui sare la toate pervazurile vei strânge bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lăsată tot timpul pe pervaz, iar dacă o suflă vântul când deschizi geamul, trebuie strânsă cu grijă cu mătura.

6. Nu lăsa bucăți de pâine pe masă. Firimiturile aduc numai pagube materiale.

7. Ca să te ferești de cheltuieli neprevăzute, e bine să îngropi oglinda spartă în pământ. Dacă stai la casă, e bine să îngropi cioburile în cel mai apropiat șanț al casei.

8. Nu da niciodată bani mărunți celor sărmani. Baba Vanga spune că riscăm să cădem și noi în sărăcie dacă facem asta.