Ești Sănătos

CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, ANUNŢ SUPRINZĂTOR DESPRE AL TREILEA COPIL! ESTE ANDRA ÎNSĂRCINATĂ: ”ÎN PERIOADA ASTA…”

download 5

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de faptul că Andra este însărcinată pentru a treia oară. Deși, cel mai probabil, fanii abia așteaptă să o vadă pe artistă din nou în această ipostază, ei mai au de așteptat.

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cătălin Măruță, soțul Andrei, a făcut un anunț care a suprins pe toată lumea, mai ales că subiectul sarcinii cântăreței a dispărut în ultima vreme din mass-media.

„Andra nu e însărcinată. Ne dorim copii, suntem super fericiți cu David și Eva, dar în perioada asta nu așteptăm”, a spus Măruța la ProTV.

„Știam că facem echipă bună…”
Andra este fericită că melodia “Inima Mea”, la care a colaborat cu Pepe și Connect-R se apropie tot mai mult de locul 1 în trending pe YouTube. “Știam că facem echipă bună! Mulțumim pentru mesajele incredibile și pentru reacțiile pozitive. La câteva ore de la lansare, piesa a intrat în top trending, acum e pe locul 8 ? și încă urcă datorită vouă! Vă iubim! ▶️ Link in Bio ▶️ #inimamea?”.

Între timp însă, piesa “Inima Mea” a ajuns pe locul 5 în trending pe YouTube și, conform celor mai noi statistici, ea a fost văzută de aproape 1.100.000 de oameni. Pe locul 4 sunt Jador, Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi Ioniță cu “Jale”, iar podiumul este ocupat de Lidia Buble – “Cu ochii ăia verzi”, What’s UP & Jador – “Ce n-aș da”, Abi și Dorian Popa.

Mesajele fanilor
“Asta da muzică adevarată, îmi era dor de dragi noștri artiști, se simte muzica lor! Ei merită locul 1 în trending, nu toți afonii. Bravo, Andra și Pepe”, “Wow, cea mai frumoasă colaborare din România! Este cel mai fresh duet, ca un coktail perfect de vară, presărat cu cele mai tari și frumose voci din România! Adevărul că cine a fost cu idea, a fost cel mai tare!

Nu rata: Andra s-a filmat fără filtre, complet nemachiată. Cătălin Măruță i-a dat provocarea în fața tuturor

Țigani noștri talentați, mă simt mândră că avem și noi valorile noastre! Prea forță piesa, și sunt sigura că va ajunge acolo sus, în top‼️ Bravo vouă, îmi place mult de tot această piesă și, bineînțeles, și colaborarea numbar one‼️?❤️??????”, “O iubesc pe Andra, este deosebită, îmi place Connect-R, dar când ești fan Pepe, inima e toată a lui❤️❤️❤️❤️”,

“Vai, dar ce capodoperă, ce voci frumoase, a ieșit ceva tare frumos, ce voce frumoasă si particulară are Pepe ❤️”,“Credea cineva că Pepe a zis ultimul său cuvânt în muzică? Acel stil latino inconfundabil ✌️; suntem latini doar!” sunt câteva dintre miile de comentarii lăsate de fanii celor trei artiști pe YouTube.