Ești Sănătos

Culori de ojă pe care bărbații le adoră la femei

46301224 348970715679165 7862420857803505664 n

Deși se spune că bărbații nu sunt atenți la detalii, există domni care acordă o foarte mare atenție chiar și celor mai mici lucruri atunci când sunt cu adevărat interesați de o femeie. Mâna unei femei poate spune multe lucruri despre aceasta, iar culoarea pe care o alegem atunci când vine vorba de manichiură poate transmite anumite mesaje celor cu care intrăm în contact.

Nuanțele unghiilor tale pot spune ce fel de femeie ești, dar și ce stare de spirit ai. Chiar dacă nu te-ai gândit la acest lucru până acum, studiile arată că suntem influențate să alegem o culoare sau alta în funcție de starea noastră de spirit.

Am aflat că bărbații sunt mai atrași de anumite culori în defavoarea altora. Iată care sunt cele mai apreciate culori de ojă pe care bărbații le adoră la femei!

Roșu

De ce? Pentru că e senzuala și pentru că bărbații sunt atrași de această culoare (dovedit științific). Prin această culoare, tu îi transmiți că ești o femeie puternică și pasională. În combinație cu o ținută bine pusă la punct, poți chiar să dai lovitura și să îl cucerești. Poți alege această culoare la o întâlnire, dar și la un interviu pentru un job sau la serviciu. Roșul este culoarea cel mai des întâlnită în materie de unghiuțe.

Coral

Coralul este culoarea preferată de majoritatea femeilor, dar și de mulți bărbați, deoarece este percepută ca fiind cea mai feminină culoare. Bărbații vor aprecia mereu o femeie feminină, iar coralul se potrivește de minune cu preferințele lor. Această culoare merge foarte bine în zilele de primăvară și vară și se asortează perfect ținutelor cu teme florale și în combinație cu turcoaz. De asemenea, această culoare se potrivește tuturor nuanțelor de piele, dându-le o notă seducătoare celor care o poartă.

Verde smarald

Deși poate părea ciudat, această culoarea este aleasă deoarece inspiră încredere. Cel puțin asta văd bărbații la cele care preferă această culoare în materie de manichiură. Cu toate acestea, nu multe femei aleg această nuanță. În special femeile mai conservatoare se feresc de ea. Totuși este o culoare clasică ce dă o notă de eleganță outfitului tău și care se potrivește cu ținuta ta la orice ocazie. Verdele smarald poate să-i dea ținutei tale acel farmec care îi lipsește și te poate scoate în evidență.

Roz

Bărbații preferă nuanțele de roz și lila datorită notei soft de feminitate pe care acestea o inspiră. Aceste culori sunt discrete și din acest motiv sunt apreciate de bărbații cărora nu le plac culorile stridente. Ei consideră aceste culori feminine și seducătoare. Aceste nuanțe îți conferă un aer elegant și se potrivesc atât vara, cât și în sezonul rece.

Auriu

Este bine cunoscut faptul că bărbații sunt doar niște copii mai mari. Semănând foarte mult cu copiii, ei sunt atrași de tot ce strălucește. Culorile metalice le vor capta mereu atenția. Dacă vrei să-i impresionezi, nu ezita să folosești această culoare. Dacă nu îți place auriul, poți folosi argintiul sau alte nuanțe metalice.