Ești Sănătos

Cum să beţi APĂ pentru o SLĂBIRE spectaculoasă – un antrenor dezvăluie cum se pot pierde 9 kilograme în 3 săptămâni

dieta cu apa

Dacă sunteți în căutarea unei soluții simple și eficiente pentru a pierde kilogramele în plus, fără a adera la o dietă strictă, există o metodă sănătoasă care vă poate ajuta să vă recăpătați silueta dorită. Apa este esențială pentru organism, constituind 70% din țesuturile corpului uman, 80% din sânge, 20% din structura osoasă, 75% din mușchi și 90% din creier.

Fără apă, organismul nu poate funcționa corect, deoarece apa este vitală pentru toate procesele biologice.

Lipsa consumului adecvat de apă și sedentarismul sunt două aspecte critice care influențează negativ atât silueta, cât și sănătatea în general, fiind adesea ignorate în încercarea de a scăpa de kilogramele în plus.

Beneficiile apei pentru slăbire includ accelerarea metabolismului și a arderii caloriilor, menținerea hidratării și sănătății generale. Consumată pe stomacul gol, apa devine un veritabil elixir, influențând ritmul cardiac, afecțiunile respiratorii și oculare, problemele digestive și aspectul pielii.

Bob Harper, cunoscut în industria televiziunii americane și ca antrenor personal pentru vedete, propune o metodă de slăbire bazată pe apa. În cartea sa, „Jumpstart to Skinny”, el explică cum o dietă bazată pe consumul de apă poate duce la pierderea a până la 9 kilograme în doar trei săptămâni.

„Cură” cu apa presupune îmbunătățirea digestiei și obținerea mai rapidă a senzației de sațietate, precum și o eficiență sporită a exercițiilor fizice. Pentru a pierde kilogramele în plus, se recomandă consumul a aproximativ 500 ml de apă înainte de fiecare masă, pentru a atinge mai rapid sațietatea. Consumată cu 20-30 de minute înainte de mese, apa reduce apetitul și previne retenția de lichide în corp.

Conform lui Bob Harper, această metodă poate rezulta în pierderea a până la 9 kilograme în numai trei săptămâni.