Ești Sănătos

Cum să folosești chefirul pentru a slăbi. Topești kilogramele ușor și simplu

chefir slabit

Secretul acestei diete este că în decursul acestor zile vei consuma alimente care ard caloriile și care-ți oferă în același timp substanțele nutritive necesare organismului pentru a funcționa corespunzător.

Cele mai importante reguli de urmat

Este interzis alcoolul în decursul acestor zile,trebuie să bei cel puțin 10 pahare de apă pe zi și 500 ml chefir. De asemenea,dieta nu trebuie urmată mai mult de două săptămâni. Pentru a preveni acumularea kilogramelor pierdute după această dietă,este recomandat să renunți la alimentele bogate în calorii și la dulciuri.

Dieta cu chefir. Ziua 1

În această zi ai voie să mănânci doar fructe,cu excepția bananelor. De asemenea,trebuie să bei un pahar de chefir pe stomacul gol și încă unul înainte să mergi la culcare.

Dieta cu chefir. Ziua 2

Urmează ziua legumelor,în care meniul va fi compus exclusiv din legume crude sau gătie,bineînțeles,nu prăjite. Îți poți începe ziua cu un cartof copt,pentru o porție de carbohidrați care să te încarce cu energie. Nu uita de porția de dimineață de chefir și cea de seară.

Dieta cu chefir. Ziua 3

Este momentul în care poți combina fructele și legumele favorite. Totuși,nu ai voie să mănânci azi banane sau cartofi. Nu sări peste paharele de chefir de dimineață și seara.

Dieta cu chefir. Ziua 4

A sosit și ziua bananelor. Azi ai voie să mănânci opt banane și să bei trei pahare de chefir. Pe lângă banane mai poți consuma supa slabă de legume.

Dieta cu chefir. Ziua 5

Este ziua festinului,deoarece pe lângă binecunoscutele pahare de chefir poți mânca roșii și 500 g carne de vită. O poți prepara la grătar sau o poți fierbe. Mai bea un pahar de apă în plus,pentru a curăța organismul de excesul de acid uric.

Dieta cu chefir. Ziua 6

Azi poți consuma câtă carne de vită combinată cu legume dorești. Ai grijă totuși ca legumele și carnea să fie gătite pe grătar sau la cuptor și cu cât mai puțin ulei. Bea și cele două pahare de chefir.

Dieta cu chefir. Ziua 7

În ultima zi al planului ai voie să mănânci orez brun cu legume și sucuri din fructe,precum și cele două pahare de chefir