Ești Sănătos

Cum sa scapi de un cos in cateva minute cu o pastila care se gaseste la orice farmacie

safe image 3

Dacă ai probleme cu coşurile, probabil că ai încercat deja o mulţime de tratamente antiacneice, atât naturale, cât şi medicamentoase, la recomandarea dermatologului. Din păcate acneea nu dispare cu una cu două, mai ales când cauzele apariţiei acestei afecţiuni sunt reprezentate de dezechilibre hormonale ori alte probleme grave de sănătate.

Pentru multe persoane care suferă de acnee, vara reprezintă adesea o problemă. Atunci când, teoretic, tenul ar trebui să radieze de sănătate şi prospeţime, apar neplăcutele erupţii, care agravează situaţia iniţială… Tocmai de aceea am căutat pentru tine un tratament simplu şi eficient, pe care să-l poţi folosi de îndată, pentru a evita erupţiile de vară.

Multe persoane care l-au încercat spun că au reuşit să scape de coşuri foarte repede, iar în unele cazuri acestea nici n-au mai apărut.

Şi, oricât de ciudat ar suna, trebuie să ştii că pentru acest tratament nu ai nevoie decât de o pastilă, pe care nici măcar nu trebuie s-o înghiţi! Pastila despre care este vorba este ibuprofenul – capsulă moale. Şi tot ce trebuie să faci este să tai o astfel de pastilă pe jumătate şi să freci uşor zonele afectate de acnee cu lichidul din capsulă.

Ibuprofenul are acţiune antiinflamatorie şi calmează imediat roşeaţa. În plus, alcoolul din compoziţia capsulei – o cantitate foarte, foarte mică – ajută în absorbţia substanţelor active. În numai câteva minute de la aplicare poţi observa cu ochiul liber că pielea începe să-şi recapete aspectul.

Aplicat pe coşuri seara, ibuprofenul poate face minuni până dimineaţa! Încearcă-l şi tu şi scapă definitiv de erupţiile de vară sau, de ce nu, chiar de acnee!