Ești Sănătos

Dieta lui Florin Busuioc. „Busu” a slăbit 26 de kilograme

florin busuioc 1024x702 1

Florin Busuioc a dat jos 24 de kilograme în nouă luni. „Busu” are de gând să continue dieta și să mai slăbească șase kilograme. La cei 61 de ani, vedeta de la PRO duce o viața activă. Pe lângă faptul că reprezintă rubrica meteo la știrile matinale, prezentatorul poate fi văzut în piese de teatru și în filme.

Florin Busuioc stă bine și pe plan personal. Are o familie frumoasă, iar partenera lui, Liliana, îl susține în orice proiect. Însă, lucrurile n-au stat întotdeauna așa. În urmă cu șase ani, prezentatorul PRO a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a făcut infarct.

A depășit cu bine momentele delicate din 2018 și acum se simte mai bine ca oricând. Busu a trecut prin transformări fizice majore. Cu multă atenție a reușit să slăbească 24 de kilograme. Acum cântărește 86 de kilograme. Nu are de gând să se oprească până când nu ajunge la 80.

„Am dat jos 24 de kilograme! Ar trebui să mai dau încă 6 kilograme însă în momentul ăsta e foarte greu să mă duc mai jos! Am o perioadă de stagnare! Bănuiesc că la un moment dat se va întâmpla și asta dar acum e mai complicat un pic!”, a zis Florin Busuioc.

Totuși, spune prezentatorul, dieta s-a întins pe o perioadă de nouă luni, iar efortul a fost considerabil. Pare că a meritat. Busu și-a schimbat garderoba cu un număr mai mic, însă, a meritat, după cum recunoaște chiar el.

„Am schimbat și garderoba, mă închei la șireturi fără probleme, urc scările și nu mai gâfâi, nu mai am apnee în somn, nu mai am extrasistole, nu mai am nicio problemă. Totul e bine! De la 110 kilograme am ajuns la 86! Vreau să ajung la 80 de kilograme! (…) În 8-9 luni! Nu s-a produs foarte repede! Nu a fost o exagerare! S-a produs într-un timp atât cât a avut nevoie…”, a mai spus Florin Busuioc.

Cele 26 de kilograme nu s-au dat singure jos. Artistul prezentator a dezvăluit recent dieta pe care a ținut-o. În primul rând a spus adio dulciurilor și pâinii. În al doilea rând, ultima masă este la ora 17:00. O masă nu prea îmbelșugată, cu ceva sălățică și niscaiva piept de curcan. Totuși, dacă foamea persistă, Busu înșfacă un măr, dar nu mai târziu de ora 20:00. Prima masă a zilei o ia pe 12:00, 13:00 cel târziu, potrivit Libertatea.

„Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci.

A doua zi încep să mănânc pe la 12.00-13.00, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât. Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces”, a adăugat Florin Busuioc. Prezentatorul respectă cu tristețe dieta. Nu se abate niciodată și consumă doar ce îi recomandă nutriționiștii.

„Nu am cheat-day și nici nu există mâncăruri la care să nu pot renunța, ba chiar am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri. Nu mai am niciun fel de problemă, mănânc doar ce mi s-a recomandat”, a declarat Busu.