Ești Sănătos

Dieta recomandată de un renumit medic chirurg – Slăbești ușor până la cinci kilograme

84567 original 696x408 1

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, un eminent chirurg cu renume mondial, oferă sfaturi simple pentru femeile care doresc să adopte un stil de viață sănătos, fără excese și cu un accent deosebit pe mișcare.

Cu o vârstă respectabilă de 104 ani, chirurgul ne-a dezvăluit că pentru a menține o viață sănătoasă, este esențială o combinație de activitate fizică și intelectuală, renunțarea definitivă la fumat și alcool, un regim alimentar moderat, precum și minim 7 ore de somn pe noapte.

Profesorul Uglov a elaborat și o dietă eficientă pentru femeile care doresc să slăbească, promițând o pierdere de până la 5 kilograme într-o săptămână. Iată care sunt principiile acestei diete:

Dimineața începe cu o ceașcă de ceai negru sau cafea naturală, fără adăugarea de zahăr. După aceasta, se consumă un ou fiert cu gălbenuș tare și 8 prune uscate, care au fost înmuiate peste noapte în apă.

La prânz, meniul constă în 200 de grame de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, însoțite de o portocală și 100 de grame de varză proaspătă sau fiartă, aceasta putând fi înlocuită cu morcov.

Pentru gustări între mese, se recomandă 30 de grame de cașcaval tare, un măr și încă o portocală. La cină, se consumă un pahar de chefir sau lapte acru.

Este important să reținem că această dietă a fost dezvoltată de Profesorul Uglov și poate oferi rezultate notabile, dar este întotdeauna recomandabil să consultați un specialist în nutriție sau medicul dumneavoastră înainte de a începe un astfel de regim alimentar. Este important să urmați această dietă într-un mod echilibrat și sănătos, asigurându-vă că respectați nevoile individuale ale corpului dumneavoastră.