Ești Sănătos

Elimină toxinele din organism și nu va mai fi nevoie să mergi la medic

intestine curate

Sistemul digestiv este foarte important pentru organism și îndeplinește numeroase funcții, de aceea este important să funcționeze bine. Vezi cum îți poți curăța intestinele, folosind o rețetă rusească. Cura care îți detoxifică intestinele ar trebui să dureze o lună.

Dacă vrei să prepari rețeta rusească ce îți curăță intestinele ai nevoie de 500 de grame de morcovi, 500 de grame de sfectă roșie, o mână de caise uscate, o mână de stafide și o lingură de miere. Încearcă să cumperi legume organice, care nu conțin pesticide.

Mod de preparare

Taie morcovii și sfecla roșie și pune-le într-o oală. Toarnă peste ele apă, atât cât să acopere legumele cu două degete. Adaugă, mai departe, caisele uscate și stafidele și lasă toate ingredientele la fiert.

După ce s-a răcit un pic, adaugă lingura de miere și lasă oala acoperită pentru 12 ore, într-un loc uscat. După ce a trecut această perioadă, strecoară lichidul obținut și bea câte 150 de ml înainte de fiecare masă.

Această cantitate de suc îți va ajunge doar două zile, timp în care trebuie să ții băutura la frigider. Legumele rămase pot fi folosite la gătit. Cum acționează rețeta rusească ce îți curăță intestinele! Acest suc este plin de legume detoxifiante.

Sfecla roșie îți protejează ficatul și îl ajută să elimine toxinele. Morcovii sunt bogați în antioxidanți și beta-caroten pe care organismul îl transformă în vitamina A, un nutrient necesar funcționării sistemului imunitar. Caisele uscate și stafidele îmbunătățesc funcțiile intestinelor și ajută ficatul și splina.

Sunt foarte bune și pentru cei care au mucus în stomac.