Ești Sănătos

Era tare fericit că nevasta lui a născut, așa că a decis să închidă barul comunei pentru a merge la maternitate. A lăsat un anunț în geam prin care le-a spus tuturor că va fi tătic. Mesajul pe care l-a găsit a doua zi l-a făcut de râs în fața tuturor

358446550 686209456884831 53598859634635951 n 1

Un bărbat dintr-o comună a dat de veste tuturor consătenilor că soția sa a născut și, prin urmare, trebuie să închidă barul pe care îl deținea pentru câteva zile. Nici prin cap nu i-a trecut că anunțul său o să scoată la iveală un adevăr dureros.

Un bărbat a postat un anunț public că nevasta sa a născut

Fericit din cale afară că va deveni tată, un cârciumar și-a închis barul pentru câteva zile pentru a se ocupa de nevoile soției sale și a copilului nou-născut. Acesta a dat de veste de aceste lucruri printr-un mesaj postat pe geamul barului său.

„Barul este închis până luni, 8 iunie, ora 07:30. A născut nevasta mea. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, era mesajul pe care tânărul, entuziasmat, îl lipise de geamul barului său.

Din păcate pentru el, fericirea n-a durat prea mult! La câteva ore distanță, sub mesajul său, un cetățean a scris un alt mesaj. „Costică, deschide că nu ești tu tatăl!”, era mesajul pe care un alt bărbat îl lăsase lipit de geamul barului. Nu știm dacă se voia a fi o glumă, ori chiar un adevăr dureros, dar cert e că toată comuna a aflat.

fericit fiind si a anuntat consatenii ca nevasta sa a nascut a doua zi a primit o veste teribila oi.ro 2024 05 954595

Mesajul postat de Costică, cârciumarul entuziasmat, și replica primită