Ești Sănătos

Fetița Ginei Pistol va avea o cameră de prințesă! Cum arată FOTO

Fetița Ginei Pistol

Ieri, cele două vedete și-au văzut visul cu ochii: au devenit părinți pentru prima oară! Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a venit pe lume în spitalul Sanador și a primit nota 10 la naștere. Fericiții părinți au făcut deja primele declarații despre fericirea pe care o trăiesc.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți

Ieri, Gina și Smiley au devenit părinții unei fetițe. Micuța a primit nota 10 la naștere, după cum a mărturisit chiar fericitul tătic. „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a fost mesajul lui Smiley.

Fetița Ginei Pistol va avea o cameră de prințesă

Așa cum e firesc după o naștere, Gina Pistol va mai rămâne internată, sub supravegherea medicilor, alături de micuța ei, încă 2-3 zile. Ulterior, vedeta își va duce copila acasă. Fetița Ginei Pistol are deja camera pregătită, după cum au declarat anterior apropiați de-ai lor.

”Gina și Smiley sunt foarte fericiți. Abia așteaptă să vină fetița, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat și câteva lucrușoare de la magazinele pentru bebeluși. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat o sursa din apropierea vedetei de la postul Antena 1.

camera fetita gina pistol
Camera fetiței

Ce nume va purta fetița

Într-un videoclip postat de Gina Pistol pe rețelele de socializare, cei doi au discutat și despre numele fetiței lor, iar prezentatoarea TV a afirmat hotărâtă că fetița se va numi ”Regina”, deoarece se potrivește cu numele de familie al ei, implicit al tatălui său, Maria. „Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria. Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a afirmat atunci vedeta.

Pe de altă parte, Smiley și-a arătat dezacordul și a spus că nu este de acord cu un astfel de nume, deși potrivirea ”Regina Maria” nu sună atât de rău. „Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a declarat artistul.