Ești Sănătos

Horoscop 1-15 octombrie 2023, cu Cristina Demetrescu

horoscop 1 15 octombrie 2023 cristina demetrescu 861355

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Berbec
Berbecii îl vor avea pe Lilith pe sectorul sănătății și a relațiilor de serviciu. Poate apărea un coleg enervant. Atenție la erori medicale, probleme legate de limfă, legate de piele, erupții, tot felul de riscuri. Atenție și la probleme de ordin genital. Tot Berbecii au eclipsa pe casa căsătoriei. Mare atenție la discuțiile cu partenerii, apar cheltuieli neprevăzute, deci e bine să aibă pus deoparte.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Taur
Taurii s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin creativă, cei care au nevoie de asta, adică s-ar putea cumva să nu vină inspirația. Pe de altă parte e o perioadă mai complicată pentru femeile însărcinate. Atenție la medicația incompatibilă cu sarcina, și mai ales atenție la ce medicamente dau Taurii la copii în această perioadă, deci să nu meargă după ureche. La locul de muncă apare o persoană, acel Marte, sau eclipsa, care cumva le strică apele, deci atenţie la interacţiunile cu ceilalţi. În plan conjugal, Marte nu este un aliat, că acolo e totul sau nimic, și apar acuzații din partea partenerilor.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Gemeni
La Gemeni, mai multă îngrijorare față de sănătatea părinților, dar și la oamenii care vă lucrează în case: zugrav, bone, oricine. Este și Venus care riscă să strice lucrurile. Este bine pentru Gemeni să-și curețe casa de energii negative, mai ales acum de Luna Neagră. Copiii Gemenilor riscă să rămână cu o mică cicatrice undeva, aşa că să fie atenţi la ce fac ei în perioada eclipsei.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Rac
Racii sunt puțin preocupați de anumite discuții cu familia, fraţii, surorile, verii, chiar și cu vecinii. Atenție la drumuri, să fie atenți cum șofează, mai ales dacă au probleme de sănătate sau iau anumite medicamente. Eclipsa este pe casă, pe cămin, puțin disconfort acolo apare: poate vine soacra în vizită sau o rudă pe cap. Foarte multe discuţii şi tensiuni şi cu copiii, Marte nu este un aliat, iar copiii își vor acuza părinții de tot felul de lucruri pe care nu le-au făcut.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Leu
Leii cheltuie de nevoie, pentru sănătate, din obligație. Oricum, sunt cheltuieli mari. Pentru Lei e important ce vorbesc, eclipsa e pe comunicare, aşa că e bine să ne devină impulsivi în perioada următoare. Să nu se ia după unul sau altul și să rateze un examen sau să rateze vreun contract, pentru că apare vreun interpus. Leul trebuie să-și ferească casa de hoți.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Fecioară
Fecioarele scapă de Luna Neagră, iar asta înseamnă că se mai relaxează de un necunoscut. Nu-și mai fac griji care nu știu de unde vin. Acum vor ști sursa. Fecioarele vor fi în perioada următoare, vreo nouă luni, la extreme, ba comunicative, ba retrase. Să nu facă împrumuturi sau să gireze cu casa pe termen lung, pentru că e un anumit risc.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Balanță
Balanțele vor avea multe preocupări. Va intra Luna Neagră pe zona subconștientului, vor avea insomnii, vor avea și over-thinking. Se gândesc la foarte multe lucruri, dar se pot înșela într-o chestiune legată de dragoste. Pot auzi o vorbă spusă aiurea şi pot deveni geloase, de exemplu, pentru lucruri nejustificate. Eclipsa e pe zodia lor, iar pentru cei care vor să facă un salt spiritual, e foarte bună perioada, dar altfel duce spre la depresie. Şi aceasta este o stare generală, că Balanţa e zodia care guvernează depresia.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Scorpion
Scorpionii să lase grupul de prieteni deoparte. Poate nu sunt genul care ies mult în grupuri, dar unii vor simți că nu mai au timp de prieteni. Unii vor trebui să-și facă timp pentru carieră, sănătate sau familie. În timpul Eclipsei apar riscuri de dureri de coloană sau colici renale, că e undeva în zodia Balanței. Scorpionii vor deveni radicali și se vor supăra foarte tare la impuls.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Săgetător
Săgetătorii, atenție în următoarea perioadă la imagine. Atenție la imagine, la decizii, cei care conduc, pentru că Luna Neagră e acolo și există riscul să-ți sară creanga în ochi și să nu vezi pădurea de copaci. În perioada Eclipsei, să nu aibă întâlniri cu prietenii, să nu iasă neapărat la evenimente, că nu va fi ceea ce trebuie. Atenție mare și la sănătate.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Capricorn
Capricornii trebuie să fie mai atenți, mai ales cei care sunt în afara țării, cei care nu au actele în regulă și cei care călătoresc mult dincolo de graniţele ţării. Unii s-ar putea să nu mai aibă chef să călătorească în perioada următoare. În plan profesional se schimbă niște șefi, dar se joacă cărțile, dar nimic nu e sigur, nimeni nu va ști ce se va întâmpla la locul de muncă. Eclipsa aceasta nu este cea mai clară. Vor fi probleme şi în zona prietenilor.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Vărsător
Vărsătorii să nu ceară bani cu împrumut doar pentru mofturi, doar dacă au urgențe. Să nu-și facă planuri de investiții pe banii prietenilor. Vor primi sechestre, amenzi, controale. Atenție la un soi de deviere spirituală.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Pești
Luna Neagră spune „cercetați mai bine”, pentru cei care nu ascund gunoiul sub preş. Cheltuieli mari pentru ei în perioada următoare şi atenție mai mare la călătoriile în afara țării. Nu va fi un teritoriu tocmai prietenos”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la emisiunea Vorbeşte lumea.