Ești Sănătos

Horoscop Cristina Demetrescu pana la sfarsitul anului. Trei zodii sunt protejate de astre, vor avea zile frumoase

horoscop xristina demtrescu final de an

Horoscop Berbec

Berbecii merg pe valul destinului. Destinul este în zodia lor, iar ei vor fi oameni-cheie în perioada care urmează. Curaj, inițiativă și drumuri noi. Au un an financiar foarte bun, așa că ei trebuie să profite de toate oportunitățile pe care viața le oferă, dar și de cele pe care le creează ei. Pe plan sentimental este destul de multă agitație. Anul acesta, unii Berbeci vor avea noroc la bani, iar alții în dragoste, dar ambele, împreună, s-ar putea să nu meargă foarte bine. În momentul în care încearcă să le aibă pe toate, nu vor avea prea mult succes. Sunt una dintre zodiile norocoase, iar în lunile care urmează trebuie să dea importanță și sănătății.

Horoscop Taur

Taurii sunt cei mai norocoși din toate punctele de vedere. Dacă au de făcut lucruri grele, complicate, dacă au câteva idei dar le este frică să încerce, să riște, trebuie să știe că până în luna mai a anului viitor îl au pe Jupiter. Noroc mai mult decât au acum, nu au cum să aibă, chiar dacă Jupiter va retrograda. Sunt câteva probleme la ei în casă, mai ales pentru cei care își propun să își construiască o casă, să se mute. Sunt vicii pe care trebuie să le urmărească. Dacă Venus retrogradează, Taurii trebuie să amâne orice amenajări care țin de artă, să evite să cumpere lucruri foarte scumpe. Când este Venus retrograd nu se fac nici operații estetice, nu se cumpără nici obiecte scumpe de artă. Și Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate.

Horoscop Gemeni

Gemenii, în perioada aceasta, sunt foarte bine din punct de vedere profesional. Sunt într-un apogeu profesional și își pot lua avânt, dar trebuie să aibă curaj, să intre în cercuri noi, să cunoască oameni noi, să aibă mai multă încredere în pasiunile lor, în hobby-urile lor și să spargă granița asta foarte închisă, pentru că, de obicei, le este frică. La comunicare trebuie să fie foarte atenți în perioada următoare. Ei s-ar putea ca acum, cu Luna Neagră, tocmai pentru că este casa lor astrologică, să nu fie foarte inspirați, să deranjeze pe cineva sau să rupă prietenii importante pentru ei. Sănătatea lor este bună. Este o perioadă bună pentru a-și rezolva anumite probleme, chiar și din punct de vedere al echilibrului interior. Este o perioadă în care toate lucrurile se așează la locul lor. Citeşte întreaga ştire: Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Horoscop Rac

Racul cuminte și domestic de obicei, care își face din casa lui templu, în momentul de față are o perioadă de expansiune. Ideea de a învăța, de a cunoaște, de a se dezvolta spiritual, de a călători este destul de importantă pentru Raci. Au o perioadă de creștere. Sunt și foarte mult ajutați, au un protector excepțional, dar în momentul de față nu prea au motive să le fie frică. Cu dragostea, la Raci, se încheie o perioadă destul de complicată, pentru că până acum au avut Karma și asta nu le-a adus lucruri bune, dar asta este în funcție de fiecare. Cu sănătatea stau bine. Relația cu părinții s-ar putea să îi preocupe în perioada următoare, în privința sănătății.

Horoscop Leu

Leii sunt mai capricioși din cauza Lunii Negre, a lui Venus retrograd. Ar trebui să fie mai atenți la ceea ce spun, să se orienteze mai mult pe profesie, pe ceea ce au învățat și să nu exagereze, să nu se dea mari. Sunt într-o perioadă de schimbări, pentru care trebuie să își facă foarte mult curaj. Este vorba despre schimbări fundamentale de viață. Sunt lucruri pe care le lasă în urmă și merg spre noi orizonturi.

Horoscop Fecioară

Fecioara trebuie să își restabilească și ea linia orizontului. Trebuie să învețe să omoare toate lucrurile care nu mai sunt în regulă în viața lor și să meargă mai departe. Unii pot călătorii în afara granițelor, unii pot merge la studii, se pot dezvolta spiritual. Trebuie să își lărgească foarte mult orizontul. Probleme în căsnicie pentru Fecioare, Saturn este acolo. Unora le aduce lecții de viață, nu neapărat necazuri sau neînțelegeri, dar pentru alții relațiile se pot rupe. Schimbarea pentru Fecioare este cea mai grea piatră de hotar, pentru că le este frică. Să aibă mai mult curaj.

Horoscop Balanță

Karma intră în zodia Balanței, iar asta înseamnă trecutul. Pentru unii Karma poate să fie mai bună, iar pentru alții mai puțin bună. Sectorul prietenilor este mai complicat și aici poate să însemne oameni care îi înțeleg mai mult sau mai puțin. Ar putea exista chiar și un triunghi amoros. Pot exista căsătorii sau tranzacţii. Vinde, cumpără sau investeşte. Anul acesta este foarte bun pentru încasări.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, înseamnă locuri noi de muncă sau meserii noi. Zona autorităţii pentru Scorpioni nu este foarte sigură în această perioadă. Este foarte posibil ca un Scorpion să fie deranjat de autoritatea unui şef şi să spună că merge pe un drum nou. Cel mai bun sector pentru ei este căsătoria. Scapă de karmă, iar asta este un lucru fantastic pentru ei. Cu ocazia aceasta, scapă de toate problemele pe care le-a avut în ultimii doi ani.

Horoscop Săgetător

Trebuie să vadă mai mult de echilibrul lor interior. Saturn este într-o poziţie complicată şi atunci sunt preocupări pentru familie. Sunt orizonturi noi din punct de vedere profesional. S-ar putea să ajungă foarte departe. Ei depun şi eforturi asumate. Dragostea este foarte importantă pentru ei în această a doua jumătate de an.

Horoscop Capricorn

Culeg roade cel puţin din punct de vedere sentimental. Pot apărea iubiri noi, copii. Este un an intens din punct de vedere al distracţiei. Capricornii simt nevoia să guste din plăcerile vieţii. Au preocupări faţă de casă, de cămin. Ei sunt şi cei care trebuie să înveţe să se specializeze. Cu puţină organizare o vor scoate la capăt.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la sectorul financiar, care în această perioadă poate aduce şi cheltuieli. Au şi de învăţat în următorul an şi jumătate. Pot începe profesii noi. Este o perioadă de învăţare pentru aceşti nativi. Nu vorbim neapărat de o facultate, ci mai mult cursuri de calificare sau chiar un hobby.

Horoscop Pești

Peştii sunt tranzitaţi de planeta Profesor. Pot spune că sunt într-o perioadă în care nu prea trebuie să stea într-o zonă de confort. Îşi pot propune să facă lucruri noi. Îşi asumă o responsabilitate pentru familie. Saturn le dă de lucru într-o manieră care s-ar putea să nu le placă. Cel mai bun sector pentru ei este cel al comunicării. Nevoia de independenţă este pentru ei foarte importantă.