Ești Sănătos

Informația oficială a momentului. Peștele în care s-a găsit CORONAVIRUS! Foarte mulți români îl consumă

piata

Peștele în care s-a găsit coronavirus! Piața de pește din Beijing a intrat în centrul atenției duminică după ce mai multe exemplare colectate au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Oamenii de știință au spus însă că peștele și alte fructe de mare nu pot transmite un virus. Cel mai probabil s-a ajuns aici datorită condițiilor de depozitare și manevrare de pe o piața aglomerată au contribuit la focarul local.

După depistarea coronavirusului pe o masă de prelucrat somon, importat pe piața angro Xinfadi, marile supermarketuri din Beijing, inclusiv Carrefour și Wumart, au eliminat somonul de la vânzare.

Mai multe piețe au fost închise. Peștele în care s-a găsit coronavirus!
Unele piețe din provincia Sichuan din sud-vestul Chinei și provincia Shanxi din China de Nord au suspendat, de asemenea, vânzările de somon, relatează presa.

În plus, restaurantele cu sushi sunt de asemenea afectate și mulți au încetat să mai servească mâncăruri cu somon.

OMS avertizează! Un alt virus mai periculos decât coronavirus ar circula în lume
Un nou virus ar amenința lumea de foarte mulți ani de zile și ar fi mult mai periculos decât coronavirus.

Organizația Mondială a Sănătății a transmis o alertă generală la nivel global în legătură cu virusul respectiv, arată Antena 3. Virusul ar avea efecte mai grave decât noul coronavirus. Este vorba despre NIV / Nipah, un virus localizat în Malaezia în 1998. Ar exista un nou focar în India, arată sursa citată.

În urmă cu 22 de ani, sute de oameni ar fi murit, după ce au consumat un aliment foarte banal! Aceștia au mâncat carne de porc, însă infectată cu virusul respectiv. Pentru evitarea răspândirii bolii, atunci au fost sacrificați un milion de corp. Virusul se transmite de la liliecii de fructe, iar peste 70% dintre cei care au boala, mor.