Ești Sănătos

La ce aliment a renunțat Gabriela Cristea ca să slăbească atât de ușor

download 76 2

Gabriela Cristea a dezvăluit care este secretul siluetei sale! Prezentatoarea tv a reușut să scape de kilogramele în plus acumulate după natere. După ce a fost criticată în repetate rânduri pentru greutatea sa, Gabriela Cristea a demonstrat tuturor că poate să revină la o siluetă de vis. Mai mult, ea a spus și care este alimentul la care a renunțat.

La ce aliment a renunțat Gabriela Cristea ca să slăbească atât de ușor
După ultima fotografie postată pe rețelele de socializare, mulți s-au întrebat cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească atât de frumos. Prezentatoarea s-a decis să dezvăluie care este secretul ei și, deși nu pare greu deloc, pe termen lung nu este un lucru ușor de făcut. Ea a mărturisit că nu mănâncă niciun preparat care conține făină.

Cu toate acestea ea nu a renunțat la micile plăceri și încă se îndulcește cu câte o prăjitură din când în când. Așadar, ea nu ține o dietă foarte strictă.

Vedeta a mai precizat că nici măcar nu s-a urcat pe cântar, pentru că o interesează doar cum arată și cum se simte, așa că nu își face griji în privința kilogramelor.

”Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor.

Câte kilograme am slăbit nu știu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Și atunci prefer să nu știu câte kg, important este să mă simt eu confortabil și să văd că se subțiează talia”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars.