Ești Sănătos

Mâncarea care trebuie evitată când iei micul dejun la hotel: gândește-te de două ori înainte de a-ți umple farfuria

M ncarea care trebuie evitat c nd iei micul dejun la hotel g nde te te de dou ori nainte de a i umple farfuria

Micul dejun gratuit este un avantaj căutat de mulți călători atunci când rezervă șederi la hotel. O selecție de chifle, brioșe și cereale alcătuiesc ofertele tipice, alături de bacon, cârnați, fructe, clătite și nelipsitele ouă amestecate.Dar ai puteavrea să te gândești de două ori înainte de a-ți umple farfuria cu acest aliment galben și pufos. De fapt, s-ar putea să fie mai bine să le eviți cu totul.Motivul principal pentru a le ocoli este unul simplu: nu sunt bune. T

Pentru că hotelurile se bazează adesea pe ouă sub formă de praf sau pe produse lichide din ouă produse în masă pentru a le pregăti la scară largă. Aceste produse pot conține ouă reale deshidratate, dar nu au aroma ouălor proaspăt sparte. De asemenea, ele conțin aditivi și conservanți care prelungesc durata de depozitare, dar care ar putea afecta și gustul.Ouăle amestecate de la bufetul hotelului sunt aproape întotdeauna pregătite în avans – uneori la cuptorul cu microunde – și reîncălzite de mai multe ori pe parcursul perioadei de servire.

Riscul ascuns al consumului de ouă la bufetul hotelulu

Un alt motiv pentru a evita ouăle amestecate de la bufetul hotelului are legătură cu siguranța alimentară. Deoarece ouăle sunt produse alimentare perisabile, ele necesită controlul adecvat al temperaturii pentru a preveni creșterea bacteriilor dăunătoare precum Salmonella.

Conform FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA), ouăle și preparatele din ou nu ar trebui să fie lăsate în afara frigiderului pentru mai mult de două ore și ar trebui reîncălzite la 165 de grade Fahrenheit înainte de servire. Din nefericire pentru clienții hotelului, nu există cu adevărat nicio modalitate de a afla de cât timp stă acolo tava cu ouă amestecate.De asemenea, este un pariu să presupunem că ouăle sunt gătite corespunzător. Când prepari ceva în cantități mari, chiar și gătitul este o provocare. Ouăle insuficient gătite pot conține patogeni dăunători care pot provoca boli alimentare dacă sunt consumate, și nimeni nu vrea să se confrunte cu asta în timpul unei călătorii. CDC recomandă gătirea ouălor la cel puțin 160 de grade Fahrenheit pentru a reduce riscurile de îmbolnăvire. Dar din nou, nu există o modalitate clară pentru clienții hotelului de a afla dacă ouăle sunt gătite corespunzător.

Deci, ouăle amestecate sunt probabil excluse, dar nu vă temeți; există multe alte opțiuni, potrivit yahoo.com.

Dacă vă doriți cu adevărat ouă, zona în care se prepară ouă la comandă care folosește produse proaspete este o alegere excelentă.De asemenea, puteți să vă umpleți farfuria cu fructe proaspete, de preferință cu coaja.Mărul, banana și portocala conțin o mulțime de vitamine, precum și o porție sănătoasă de fibre. Există câteva fructe pe care s-ar putea să vă doriți să le evitați, totuși, cum ar fi pepenele galben sau alte tipuri de pepene. Acestea sunt predispuse la creșterea bacteriilor în general, mai ales atunci când stau afară pentru perioade lungi de timp

.Produsele de patiserie proaspăt coapte, croissantele, pâinea, iaurtul și fulgii de ovăz sunt toate alegeri solide pentru bufetul de mic dejun al hotelului.

Din perspectiva sănătății, este mai bine să evitați orice prăjituri sau produse de patiserie preambalate, cerealele prea dulci și mezelurile pentru micul dejun bogate în grăsimi saturate. Cea mai bună regulă de urmat este să prioritizați opțiunile pentru produse proaspăt preparate și mai puțin perisabile ori de câte ori este posibil.