Ești Sănătos

Opreşte îmbătrânirea în 20 de zile consumând aceste 5 alimente obişnuite!

bul012

Profesorul bulgar Hristo Memerski afirmă că suntem responsabili pentru propriul nostru îmbătrânire. Memerski, autorul a zeci de cărți despre genetică și conferențiar la peste 200 de universități din 63 de țări, susține că îmbătrânirea nu este o stare naturală, ci o boală pe care o provocăm prin alimentația incorectă. 70% dintre oameni mor din cauza consumului excesiv și necorespunzător de alimente, contribuind la apariția unor afecțiuni precum diabetul, ulcerul, infarctul miocardic și diverse tipuri de cancer.

Produsele care încetinesc procesul de îmbătrânire

Respectarea regulilor unei alimentații sănătoase este suficientă pentru a stopa procesul de îmbătrânire. Este crucial să mâncăm cu măsură. Iată cele mai importante alimente care pot opri îmbătrânirea: legumele, fructele, iaurtul, laptele și vinul.

Da, chiar și vinul, dar în cantități moderate și de calitate. În Franța, se practică tradiția de a stropi carnea cu vin, iar rezultatul este o viață mai lungă cu aproximativ 10 ani în comparație cu britanicii.

Cu toate acestea, liderul este iaurtul natural, cel mai ușor de digerat. Acesta previne cancerul la stomac și colon, oprind în același timp dezvoltarea osteoporozei.

Metoda eficientă de detoxifiere și pierdere în greutate

Un desert simplu și eficient constă în amestecarea a 500 g de iaurt cu o lingură de miere, o lingură de oțet de mere, o linguriță de scorțișoară și 40 de picături de tinctură de propolis cu 30% concentrație. Acest desert poate fi completat cu afine, nuci și banane, fiind consumat la micul dejun și cină. Prin consumul a două linguri de desert la fiecare 2 ore, timp de 20 de zile, veți observa că burta dispare, părul devine mai strălucitor, iar întregul organism se regenerează.

Vitamine naturale pentru frumusețe

Cele mai bune vitamine pentru frumusețe se găsesc în salatele de morcov și usturoi. Într-un experiment din Azerbaidjan, proprietățile magice ale usturoiului au fost demonstrate, acesta eliminând 80 de microbi patogeni dintr-un pahar de apă în doar câteva ore. Propolisul, cu proprietăți similare, distruge virusurile gripale, luptă împotriva gastritei, colitei, disbiozei și previne cancerul. Este suficient să adăugați 20-30 de picături de propolis în 50 ml de apă și să beți de două ori pe zi.

Femeile pot prepara o soluție eficientă pentru frumusețea părului, unghiilor și pielii, amestecând în cantități egale miere, nuci, caise, stafide și lămâie într-un vas de sticlă și consumând trei litri pe zi.”