Ești Sănătos

Pentru a atrage banii în viața ta ca un magnet trebuie să faci aceste 3 exerciții simple

bani magnet

Pentru primul ritual ai nevoie doar de un ibric si o moneda, preferabil una de argint, dar vraja functioneaza si cu una obisnuita. Este indicat ca ritualul sa se faca atunci cand este luna plina.

Umple ibricul cu apa pe jumatate si arunca moneda in el. Aseaza ibricul la fereastra sau intr-un alt loc in care lumina Lunii se poate reflecta in apa. Treceti mainile pe deasupra apei, ca si cum ai incerca sa aduni lumina lunii reflectata in ea. In acest timp rosteste incantatia:

Frumoasa Luna indepartata

Adu-mi bogatia indata

Fii buna stapana

Multi banuti sa-mi pui in mana

Repeta cuvintele de trei ori, iar cand ai terminat toarna apa din ibric pe pamant, intr-un loc din care poti vedea Luna.

Al doilea ritual trebuie inceput in timpul ultimului patrar. Ai nevoie doar de o lumanare verde, o vopsea verde si o piatra care sa aiba o forma apropiata de un patrat. Tine lumanarea in mana, stinsa, in timp ce meditezi la ceea ce ai nevoie, imagineaza-ti ca ai in deja banii care iti trebuie.

Cand esti gata, aprinde lumanarea. La lumina flacarii sale, deseneaza pe piatra, cu vopseaua verde, simboluri ale banilor. In timp ce faci asta concentreaza-te pe faptul ca piatra iti va aduce banii de care ai nevoie. Dupa sapte minute stinge lumanarea. Repeta actiunea acesta, in fiecare zi, pana cand apar banii asteptati.

Al treilea ritual se poate folosi atunci cand ai nevoie neaparata de bani, sau pur si simplu pentru a atrage prosperitatea de partea ta. Foloseste ulei de cuisoare sau de scortisoara pentru a desena un simbol al banilor pe o bancnota cat mai valoroasa.

Pune bancnota in portofel si incearca sa o tii acolo, fara sa o cheltuiesti, pentru cat mai mult timp. De fiecare data cand te uiti la bancnota vizualizeaza simbolul desenat pentru a-I mari puterea.