Ești Sănătos

Poți afla multe despre tine în funcție de partea corpului pe care o speli prima oară la duș

corp dus

Fie că îți consideri corpul o mașinărie sau un templu, este cu siguranță un dispozitiv pentru energiile, emoțiile, personalitatea și gândurile tale.

Culturile antice puneau foarte mult accentul pe semnificația corpului și pe ce reprezintă fiecare parte a corpului. Se spunea că, atunci când te speli, acorzi în mod subconștient prioritate unei zone specifice, deoarece crezi că aceasta este cea mai importantă parte a corpului tău.

Iată ce spune acest lucru despre tine și care sunt corelațiile între părțile pe care le speli pentru prima oară și personalitatea ta!

Ce corelație există între personalitatea ta și ce parte a corpului speli prima oară?

1. Picioarele

Canalele auxiliare de energie sau chakrele sunt abundente la nivelul picioarelor. Acestea reprezintă o ancoră a spiritualității și, de asemenea, primul contact cu realitatea imediată. Piciorul este simbolul umilinței. Oamenii care își spală picioarele mai întâi sunt probabil conectați cu pământul și siguri pe propriul corp.

2. Extremitățile

Dacă îți speli picioarele sau brațele prima dată, personalitatea ta este probabil una nomadă. Extremitățile sunt cele pe care ne bazăm pentru mișcare și fluiditate în spațiul fizic. Îți place să fii lipsit de griji, fără restricții.

3. Părțile intime

Adevărul este că ești foarte rezervat, timid și tinzi să te autodepreciezi în prezența altora. Ceilalți au nevoie de mai mult timp pentru a te cunoaște cu adevărat.

4. Pieptul

Ești pe drumul corect în viață, deoarece te simți foarte confortabil în pielea ta – încrezător, sigur și independent. Ești descris ca având o personalitate alfa de către ceilalți. Pieptul conține multe organe vitale, inclusiv plămânii și inima.

5. Spatele

Coloana vertebrală este baza conștiinței și a energiei individuale. Viața începe aici și este purtată prin sistemul nervos pentru a-ți susține gândurile și mișcarea.
Este în natura umană să protejezi și să prețuiești o componentă vitală a vieții.

Spălarea spatelui reprezintă o personalitate rezervată și prudentă. Te gândești la magnitudinea și înțelesul lucrurilor, iar ceilalți nu îți câștigă încrederea cu ușurință.

6. Mâinile

Mâinile sunt un simbol al forței și al puterii fizice și mentale. Prețuiești solidaritatea și unitatea. Frica nu există în vocabularul tău. Nu eziți să susții ceea ce crezi că este corect.

7. Subrațele

Ești statornic și loial dacă speli subrațele pentru prima dată. Ești alături de prietenii tăi la bine și la greu, chiar dacă acest lucru este în detrimentul tău în unele cazuri. Cu toate acestea, natura ta bună are o limită. Odată ce te trădează cineva, nu vrei să mai ai de-a face cu acea persoană.

8. Fața

Fața este singura zonă capabilă ce poate utiliza toate simțurile tale. Spălarea feței înseamnă că îți pasă profund de ceea ce simți și cum ești perceput de ceilalți.
Cu alte cuvinte, ești mereu îngrijorat de ceea ce cred ceilalți despre tine. Te frustrezi cu ușurință și urăști să fii criticat.

9. Partea superioară a capului

Dacă îți speli prima oară capul sau părul, ai o atenție deosebită pentru ordine. Ești o persoană fermă și încrezătoare și vrei ca totul să fie perfect, dar ești și foarte realistă și rezonabilă. Managementul timpului reprezintă una dintre cele mai admirabile calități. Ești punctual și îți place să urmezi o rutină.

10. Gâtul și umerii

În mod simbolic, porți pe umeri greutatea de a fi o persoană competitivă. Dacă ceilalți încearcă să ajungă la stele, atunci tu încerci să ajungi la stele și la lună. Refuzi să accepți ceva mai puțin decât meriți. Munca grea reprezintă motto-ul tău în viață.