Ești Sănătos

Poziţia în care dormi spune totul despre tine. 1, 2, 3, 4, 5 sau 6? Tu cum dormi în pat?

Fullscreen capture 4112019 61214 PM 768x345 1

Iată ce lucruri surprinzătoare spune poziția în care dormi despre tine:

Poziția Nr.1

Oamenii care dorm curbați, exact cum vedeți în imaginea de mai sus, la poziția numărul 1, sunt în mare parte persoane care par a fi foarte puternice pe dinafară, dar care au o inimă foarte moale pe interior. Ele sunt de cele mai multe ori persoane timide în compania oamenilor pe care nu îi știu, dar odată ce se relaxează, vor deveni destul de distractive.

Poziția fătului este una dintre pozițiile cele mai comune pentru dormit, iar studiile efectuate pe circa 1.000 de persoane, bărbați și femei, arată că de două ori mai multe femei dorm în această poziție, față de bărbați.

Poziția Nr.2

Această poziție, în care se doarme pe o parte, cu mâinile întinse și paralele cu corpul, reflectă o fire veselă, relaxată. Sunt de obicei persoane a căror companie ți-o dorești. Persoanele care dorm în această poziție tind să aibă mare încredere în oameni și tocmai de aceea suferă în dese rânduri deziluzii.

Poziția Nr.3

Persoanele care dorm în această poziție sunt în cea mai mare parte cu o minte deschisă și au un carcater flexibil. De cele mai multe ori aceste persoane sunt catalogate a fi pline de cinism su sunt de asemenea destul de suspicioși.

Acești oameni se mișcă foarte greu atunci când sunt în față luării deciziilor, iar odată ce au luat-o, nimic nu le mai poate face să se schimbe.

Poziția Nr.4

Cei care dorm în această poziție, sunt incredibil de liniștiți, retrași și destul de rezervați. Nu suportă agitația și au stabilite anumite standarde, din care nu ies niciodată.

Poziția Nr.5

Această poziție este specifică persoanelor prietenoase, dar în același timp sunt persoane cu o mare neliniște sufletească. Nu suportă să fie criticați și se află în imposibilitatea de a face față situațiilor extreme. Sunt ușor iritabili și suferă în dese rânduri de anxietate.

Poziția Nr.6

Oamenii care dorm în această poziție, sunt considerați a fi prietenii ideali, pentru că știu întotdeauna să asculte și oferă ajutor în orice situație și când este nevoie.

Cercetătorii au efectuat studii în ceea ce privește pozițiile de dormit ale diverselor persoane şi au demonstrat faptul că doar 5% dintre respondenți au schimbat poziția de somn în ultimii cinci ani. Acest lucru indică faptul că poziția de somn este în concordanță cu personalitatea fiecărui om.