Ești Sănătos

Produsele Tonimer, ideale în efectuarea igienei nazale şi în tratarea afecţiunilor specifice

Produsele Tonimer, ideale în efectuarea igienei nazale şi în tratarea afecţiunilor specifice

Conform anatomiei umane, starea în care ne simţim cel mai bine şi ne asigurăm oxigenul de care avem nevoie, este cea în care inspiraţiile şi expiraţiile se produc exclusiv pe căile nazale. Orice dezechilibru manifestat pe acest palier, produce disconfort şi conduce la modificarea procesului de respiraţie. Un nas constant înfundat, va favoriza respiraţii pe căile orale, context care poate genera probleme dentare şi modificări la nivelul maxilarului şi mandibulei, în special în primii ani de viaţă.

Tonimer, ajutorul cel mai eficient în efectuarea igienei nazale.

Indiferent dacă este vorba de nou-născuţi, de copii sau de adulţi, este esenţial ca igienizarea şi hidratarea căilor nazale să se efectueze corect şi constant. Este cunoscut faptul că nou-născuţii au capacitatea de a respira pe năsuc în timp ce sunt alăptaţi, astfel că dacă au nările înfundate, disconfortul se va instala şi masa nu se va putea desfăşura normal. De asemenea, somnicul micuţilor va fi afectat de un nas înfundat, astfel că produsele Tonimer din gama izotonică reprezintă cea mai sigură alegere atunci când se face igiena nazală a micuţilor.

Oricare dintre aceste produse are la bază apă de mare, un ingredient care poate fi folosit încă din prima zi de viaţă, fără a exista riscul manifestării reacţiilor alergice. Chiar mai mult, produsele izotonice pot fi folosite de adulţi, fiind ideale în efectuarea igienei nazale, fluidizarea mucozităţilor, precum şi pentru  hidratarea în caz de uscăciune a membranei mucoasei nazale.

Tonimer Lab în congestii nazale şi rinite alergice

Contextele în care se manifestă blocarea căilor aeriene sunt multiple. Nasul poate fi congestionat în cazul unei răceli, a manifestării virusului gripal, în rinite alergice sau în cazul variaţiilor foarte mari de temperatură externă. Tonimer Lab vine în ajutorul nostru cu o gamă de produse hipertonice pe bază de apă marină, destinate tratării patologiilor acute şi cronice ale tractului respirator superior care manifestă secreţii nazale apoase sau care nu au deloc secreţii.

Produsele sunt 100 % naturale, sunt foarte uşor de aplicat, iar rezultatele apar rapid, respectiv decongestionarea căilor nazale şi fluidizarea mucusului. Produsele din categoria hipertonic, deţin o osmolalitate medie, astfel că sunt recomandate şi în tratamentele cu aerosoli.

Tonimer Lab Panthexyl-Produse cu apă de mare cu o osmolalitate mare

Afecţiunile căilor respiratorii sunt multiple şi se pot manifesta la orice vârstă şi în orice anotimp. Astfel, există contexte medicale specifice ORL care pot conduce la producerea unui depozit mare de mucozităţi dense, fie provocat de existenţa unei bacterii, fie generat de o igienă nazală incorect efectuată.

În aceste situaţii, produsele cu o osmolalitate mare se vor dovedi a fi cele mai eficiente, favorizând fluidizarea mucozităţilor, eliminând riscul manifestării complicaţiilor şi împiedicând aderenţa bacteriilor la mucoasa nazală. De asemenea, produsele cu osmolalitate mare au acţiune calmantă, ajută la regenerarea mocoaselor, se aplică foarte uşor şi pot fi administrate chiar şi nou-născuţilor şi femeilor însărcinate.

De ce să alegi produsele Tonimer Lab

Este foarte important ca respiraţia să se producă corect, căile nazale să fie eliberate de mucus, nările să fie bine hidratate şi mediile bacteriene să fie diminuate. În vederea îndeplinirii tuturor acestor condiţii, Tonimer Lab vine cu o gamă extinsă de produse pe bază de apă de mare, cu diferite concentraţii de sare şi cu variate destinaţii. Sunt produse  stocate în recipiente uşor de manevrat şi administrat, sunt recomandate tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv nou-născuţilor, pot fi folosite pe perioada sarcinii şi nu prezintă risc de manifăstări ale reacţiilor alergice.

Produsele vizează orice tip de utilizare, astfel că pot fi aplicate local sau se pot folosi în nebulizatoare destinate aerosolilor, ideale în cazul răcelilor şi laringitelor.