Ești Sănătos

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei. Ce poti face acasa

medic

Febra este principalul semn pe care organismul il transmite atunci cand apare o problema. Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei.

Intr-o interventie telefonica la Romania TV, prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei. Cresterea temperaturii corpului sau febra, denumirea cunoscuta de toata lumea, apare in momentul in care la nivelul organismului exista o inflamatie, o intoxicatie sau o alta boala.

In situatia in care ceva nu functioneaza corect in organism, primul care reactioneaza este sistemul imunitar si de aici si cresterea temperaturii corpului

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei

Pentru a reduce febra exista mai multe modalitati. Intr-o situatie de acest tip este nevoie ca organismul sa ramana hidratat, motiv pentru care se recomanda cosumarea unor cantitati mari de lichide. Odihna este un alt factor important, iar prof. dr. Adrian Streinu Cercel a mai vorbit despre o alta modalitate prin care poate fi scazuta febra acasa.

Medicul le recomanda celor care se confrunta cu aceasta problema sa foloseasca un prosop ud pentru impachetari.

„Cei mai expusi sunt cei cu boli pulmonare, cei cu diabet zaharat, cei cu boli vasculare, cu boli renale cronice, cu cancer si cu afectiuni ale sistemului nervos central. Daca aveti febra, faceti impachetari cu un prosop ud, face mai mult decat orice paracetamol sau nurofen. Tineti legatura prin telefon cu medicul de familie care va va spune cum sa actionati”, a spus prof. dr. Adrian Streinu Cercel, potrivit kanald.ro.