Ești Sănătos

Pulverizeaza cu acest amestec simplu prin casa si nu o sa mai vezi niciodata furnici!

110110079 3358742657541212 5003311748188092582 n

Se intampla adesea ca oamenii sa aiba problem cu furnicile, in timpul verii, si devin disperati in gasirea unei solutii pentru a scapa de ele.

Un studiu al Universitatii Stanford a aratat ca una dintre principalele motive pentru care furnicile ne intra in casa este conditia meteorologica.

Sprayurile pe care le folosim ca sa scapam de ele sunt destul de periculoase pentru sanatatea noastra. Biblioteca Nationala a Retelei Datelor Toxicologice Medicamentelor sustine ca unul dintre cele doua ingrediente active din spray-uri, cunoscute sub numele cipermerin, pot provoca o multime de probleme cu sanatatea, cum ar fi congestia, tusea, dificultati respiratorii, respiratie suieratoare sau atac de astm.

Insecticidele au un ingredient cunoscut ca un agent de nerv care perturba sistemul nervos al insectelor prin contact direct. Si, daca omul inhaleaza cantitati considerabile, poate sa aiba acelasi efect si asupra lui.

In locul substantelor chimice daunatoare, optati pentru uleiurile esentiale de menta. Se poate folosi in orice zona a casei. Furnicilor nu le place acest miros puternic. Isi vor incurca traseele bazate pe miros, astfel ca vor deveni derutate si vor pleca.

Ingrediente:

30 picaturi de ulei esential de cuisoare

30 picaturi de ulei esential de menta

100 ml de apa

Se amesteca uleiurile esentiale in apa si se pun intr-un flacon special de pulverizat. Se agita bine si se pulverizeaza oriunde se vad furnici. Se repeta procedeul daca este necesar.