Ești Sănătos

Remediul nemtesc care curata arterele, reduce nivelul de colesterol si creste sistemul imunitar

Remediul antic nemtesc care curata arterele reduce nivelul de colesterol si creste sistemul imunitar.

Reteta de mai jos își are originile în Germania și a fost utilizată de-a lungul timpului pentru tratarea mai multor afecțiuni, cum ar fi arteroscleroza, nivelul crescut de colesterol, oboseala, răceala și gripa. Dacă vă confruntați cu probleme ale imunității sau pur și simplu doriți o detoxifiere a ficatului, această rețetă este tot ceea ce aveți nevoie.

Aveți nevoie de patru ingrediente simple:

4 lămâi organice (cu coajă)
O rădăcină de ghimbir de 3-4 cm sau 2 linguri de ghimbir măcinat
4 căpățâni mari de usturoi
2 litri de apă
Mod de preparare:

Spălați bine lămâile, apoi tăiați-le în bucăți. Decojiți usturoiul.
Luați lămâile, ghimbirul și usturoiul și puneți-le într-un blender. Amestecați până obțineți o pastă omogenă.
Puneți amestecul într-o cratiță și adăugați apa. Lăsați să fiarbă și amestecați în mod constant.
Îndepărtați cratița de pe foc și lăsați amestecul să se răcească. După ce s-a răcit, strecurați și puneți lichidul rezultat într-o sticlă sau într-un borcan.
Pentru a consuma acest remediu, beți un pahar pe stomacul gol, cu două ore înainte de fiecare masă, timp de 3 săptămâni. După prima cură, faceți o pauză de o săptămână și reluați pentru alte 3 săptămâni. Dacă nu vă place gustul, puteți adăuga miere pentru a îndulci băutura.

Veți observa efectele pozitive după primele 3 săptămâni. Vă veți simți odihnit, energizat și revigorat. Acest remediu este extrem de benefic și în cazul pietrelor la rinichi sau congestiilor vasculare. Dacă persistă orice problemă de sănătate, este recomandat să consultați un medic înainte de a urma această terapie.