Ești Sănătos

Rețetă bătrânească pentru curățarea rinichilor – elimină nisipul, dizolvă pietrele și vindecă cistita

Reteta batraneasca pentru curatarea rinichilor

Metoda folosită de secole în medicina tradițională și-a dovedit eficiența!

Mulți oameni suferă din cauza pietrelor la rinichi, o afecțiune neplăcută și dureroasă, care provoacă numeroase neplăceri.

Cu toate acestea, situația poate fi ameliorată datorită unei metode tradiționale, care necesită doar 10 zile.

Rețeta se bazează pe cereale și este considerată a fi miraculoasă în tratarea pietrelor la rinichi, dar și în prevenirea formării pietrelor la nivelul tractului urinar și a infecțiilor căilor urinare.

Această metodă curăță eficient rinichii, elimină nisipul și mucoasa urinară, dizolvă pietrele din rinichi și vezica urinară, și tratează cistita.

Meiul are multiple proprietăți medicinale și o valoare nutritivă ridicată, iar în cazul problemelor legate de rinichi, vezica urinară sau cistită, prezentăm cea mai eficientă rețetă tradițională care te va vindeca complet, fără efecte secundare.

Modul corect de preparare și utilizare a acestui remediu este următorul:

Seara, clătiți o cană (200 de grame) de mei în apă caldă. Apoi, puneți meiul într-un borcan mare (de 3 litri) pe care îl umpleți la aproximativ 2/3 cu apă fierbinte. Acoperiți-l, agitați bine, înfășurați-l într-un material cald și lăsați-l peste noapte.

Dimineața, agitați conținutul borcanului. Lichidul alb opac care se va forma va deveni medicamentul tău.

Turnați lichidul alb într-un alt recipient, din care să beți pe parcursul zilei, când și cât doriți.

Nu aruncați restul de mei. Utilizați-l pentru a pregăti un mic dejun sănătos – o cană de mei, trei pahare de apă, condimente, toate fierte timp de 15 minute.

Seara, pregătiți o nouă porție pentru ziua următoare. Se recomandă să urmați același regim de tratament timp de 10-15 zile. După aceste două săptămâni, pietrele ar trebui să se dezintegreze și să fie eliminate prin tractul urinar.

Includerea meiului în dietă contribuie la menținerea sănătății rinichilor și a vezicii urinare.

Prevenirea formării pietrelor va oferi corpului tău posibilitatea de a evita o posibilă boală și de a se curăța în mod natural.