Ești Sănătos

Rugăciunea pe care este musai să o rostești JOIA. Este extrem de puternică și grabnic-ajutătoare

Praying for wife AdobeStock 136007927 copy

Rugăciunea de joi nu este specificată în mod universal, deoarece fiecare tradiție religioasă sau comunitate poate avea propriile lor practici și rugăciuni asociate cu zilele săptămânii. Cu toate acestea, pot să îți ofer o rugăciune creștină generală pe care poți să o rostești în fiecare joi sau în oricare altă zi a săptămânii:

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai purtat crucea pentru mântuirea noastră, Te rugăm astăzi, în ziua de joi, să ne acorzi tăria și înțelepciunea necesară pentru a face față provocărilor vieții noastre. Ajută-ne să trăim în credință și iubire, să fim blânzi și răbdători cu ceilalți și să ne ajutăm unii pe alții în momentele de nevoie. Te rugăm să ne binecuvântezi și să ne ocrotești în această zi și în toate zilele vieții noastre. Amin.”

Dacă dorești o rugăciune specifică pentru o anumită tradiție religioasă sau o zi a săptămânii anume, te rog să specifici pentru ce tradiție sau obicei te interesează rugăciunea, iar eu voi încerca să-ți ofer rugăciunea potrivită.