Ești Sănătos

Rugăciunea pe care să o rostești pentru a avea succes la orice pas! Se spune că alungă răul din viața ta

rugaciunea care indeplineste orice dorinta 1 84114700

Orice persoană trece, la un moment dat în viață, prin momente de cumpănă. Atunci, de cele mai multe ori, își îndreaptă atenția spre Dumnezeu și își dorește ca rugile să îi fie ascultate. În rândurile de mai jos vei descoperi rugăciunea despre care se spune că trebuie să o rostești pentru a avea succes la orice pas!

Unele persoane își îndreaptă atenția spre credință și spre Dumnezeu, de cele mai multe ori, atunci când se confruntă cu diverse probleme în viață. În acele momente, în care simt că viața lor devine tot mai complicată, și că au nevoie de protecție divină, atunci rostesc rugăciuni și cer ajutor divin.

„Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si Casa mea, familia si colaboratorii de la munca. Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea. Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor. Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

Se spune că dacă vei rosti această rugăciune cel puțin o dată pe zi, timp de o lună, vei vedea că sufletul tău va simți ca o ușurare și tu vei putea să privești lucrurile din viața de zi cu zi cu mai multă înțelepciune.

Cu mintea curată și liniște în sufle vei putea, cu siguranță, să iei cele mai bune decizii și succesul te va urmări la orice pas.