Ești Sănătos

S-a dus acasă la bunica sa pentru a o ajuta la curățenie și a avut parte de surpriza vieții sale. Când a deschis congelatorul nu i-a venit să creadă!

358545723 686788293493614 7614197596027765750 n

O femeie a făcut descoperirea vieții ei atunci când își ajuta bunică să-și curețe frigiderul. Aceasta a dat peste to grămadă de alimente congelate de aproximativ 50 de ani. Ce a aflat aceasta, după ce s-a decongelat alimentul?

Frigiderul cu congelator este o invenție a lumii moderne și a ușurat în mod semnificativ viețile oamenilor, dar și risipa alimentară. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să de descopere tot felul de metode menite să-i ajută să păstreze mâncarea pe un termen cât mai lung. Exista varianta îngropării în zăpadă, fie cea în care se realizau gropi în pământ, pentru a folosi răcoarea solului. Acum însă lucrurile sunt ceva mai simple, fiindcă avem frigidere și congelatoare care se potrivesc pe gustul și nevoia oricui.

Era o zi obișnuită pentru Nellie Ancelet, o femeie din Iowa, Statele Unite ale Americii. Aceasta a decis să facă puțină curățenie în frigiderul bunicii soțului său, iar atunci a dat peste o mâncare congelată în urmă cu aproximativ 50 de ani. Nellie a decongelat mâncarea care se afla în frigiderul bunicii încă din anul 1972, iar șocul cel mai mare acum a fost.

În timp ce scotea pachetele vechi din congelator, aceasta a găsit produse de acum aproximativ 50 de ani. Practic, bătrâna avea în congelatorul său mâncare pusă la păstrat în anul 1972, iar asta nu e tot! Prin intermediul unor clipuri video postate pe pagina sa de TikTok, americanca a arătat peste ce alte lucruri a mai dat în congelator, dar și ce a descoperit după ce a lăsat la decongelat unele dintre produse. Una dintre postări a devenit virală în toată lumea și a adunat mai bine de 4,6 milioane de vizualizări. Tânăra a scos mai multe casolete cu afine, zmeură, piersici, aspic de vită și gălbenușuri, din ani precum 1983, 1984 sau 1999, arată cei de la newsweek.com.

@madamquasar

The Grand Opening!

♬ original sound – Nellie

@madamquasar

Grandparents Freezer Discovery

♬ original sound – Nellie