Ești Sănătos

Scrisoare pentru bărbatul care nu a știut să mă aprecieze la timp și m-a pierdut

Pacat ca tu nu ai stiut sa apreciezi dragostea mea

Încep această scrisoare cu un amestec de sentimente. Cu fiecare cuvânt pe care îl aștern pe hârtie, simt că eliberez un mic fragment din sufletul meu, în speranța că vei înțelege cu adevărat ceea ce simt. Poate este târziu pentru noi acum, dar uneori, chiar și târziu, este mai bine decât niciodată.

Am fost aici în viața ta pentru o perioadă semnificativă de timp, și poate că nu am fost întotdeauna evidentă sau vocală în privința sentimentelor mele. Dar asta nu înseamnă că nu te-am apreciat sau că nu am avut sentimente puternice pentru tine. Chiar dacă nu am spus-o întotdeauna cu voce tare, am iubit cu adevărat fiecare clipă pe care am petrecut-o alături de tine. Am apreciat fiecare conversație, fiecare zâmbet și fiecare moment de intimitate pe care l-am împărtășit.

Îmi pare rău că nu am știut cum să-ți spun cât de mult înseamnă pentru mine. Îmi pare rău că nu am fost suficient de curajoasă să-ți vorbesc despre sentimentele mele mai devreme. Poate că am avut frică de respingere sau poate că am așteptat ca tu să citești gândurile mele. Din păcate, nu ai știut niciodată cât de profund te iubeam și cât de mult doream să fiu alături de tine.

Acum, când mă uit înapoi, văd toate semnalele pe care le-am dat, toate indiciile pe care le-am lăsat neobservate. Poate că n-ai fost pregătit în acel moment pentru o relație sau poate că nu ai înțeles cu adevărat cât de specială era legătura noastră. Indiferent de motiv, acum știu că nu am putut să te conving să rămâi.

Cu toate acestea, nu scriu această scrisoare pentru a-ți reproșa ceva sau pentru a te face să te simți vinovat. Vreau doar să știi cât de mult m-ai afectat și cât de profund am suferit atunci când m-ai părăsit. Cu toate acestea, am crescut și am învățat mult din această experiență. Am învățat să-mi exprim mai bine sentimentele și să nu mai iau nimic de-a gata.

Chiar dacă nu mai suntem împreună acum, îți doresc tot binele din lume. Sper că ai găsit fericirea și împlinirea în viața ta. Poate că drumurile noastre nu s-au intersectat la momentul potrivit, dar amintirile noastre vor rămâne întotdeauna în inima mea.

Cu toate acestea, vreau să știi că, dacă vreodată te-ai întoarce în viața mea, aș fi dispusă să încercăm din nou. Am învățat să nu iau nimic de-a gata, dar am învățat și să lupt pentru ceea ce contează cu adevărat. Nu spun asta cu disperare sau așteptări nerealiste, ci din sinceritatea inimii mele.

Închei această scrisoare cu urările mele cele mai bune pentru tine. Sper că viața te tratează cu dragoste și că găsești fericirea pe care o meriți. Poate că, într-o zi, vom avea ocazia să ne revedem și să vedem ce ne rezervă viitorul.