Ești Sănătos

Şi-a îngropat bunica alături de telefonul mobil şi i-a scris în continuare. După 3 ani a primit şi răspuns: „Veghez asupra ta”. Cine trimitea de fapt mesajele

img

Familia unei femei din Marea Britanie care a decedat la vârsta de 59 de ani a pus un telefon mobil în sicriu pentru a-i putea trimite mesaje atunci când îi simţeau lipsa. După 3 ani, o nepoată a femeii decedate a început să primească răspuns la respectivele mesaje.

Potrivit DailyMail, după 3 ani Sheri Emerson, o nepoată a femeii decedate, a început să primească răspuns la toate mesajele pe care le trimisese de-a lungul timpului. „Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”, a fost unul dintre primele mesaje primite de la numărul despre care ştia că este al bunicii ei. Tânăra a intrat imediat în panică. „Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred”, a spus Sheri.

Adolescenta a sunat imediat la numărul respectiv, iar de la celălalt capăt al firului i-a răspuns un bărbat. Acesta a spus că de la un timp a început să primească mesaje dubioase de la numere necunoscute şi a crezut că prietenii îi fac farse. Aşa că a decis să intre în jocul lor şi să le răspundă cu aceeaşi monedă. În fapt, operatorul de telefonie relocase numărul femeii decedate, asta deşi promisese familiei că nu va face acest lucru.

„Pentru mine a fost o metodă de a o ști încă printre noi. Este groaznic să mă gndesc acum că altcineva are numărul de telefon al mamai mele. Nu pot să cred că rețeau de telefonie ne-a făcut lucrul acesta”, a declarat fiul femeii decedate. Ulterior, compania de telefonie şi-a cerut scuze familiei.