Ești Sănătos

Spray nazal copii: de ce merită să alegi soluțiile oferite de Tonimer?

Spray nazal copii: de ce merită să alegi soluțiile oferite de Tonimer?

Copilul tău suferă de secreții nazale cu mucus dens, de rinofaringite, sinuzite sau otite acute? Ai încercat tot felul de produse și spray-uri nazale, dar nu au avut rezultatele pe care le doreai? Probabil că nu ai încercat încă produsele Tonimer ce oferă un spray nazal copii din apă de mare sterilizată, izotonică cu numeroase beneficii privind curățarea nasului de secreții, impurități și cojițe.

De ce merită să alegi spray nazal copii de la Tonimer?

Tonimer este renumit pentru produsele pe bază de apă de mare, oferite pentru sănătatea și igiena căilor respiratorii. Există trei game de produse  – isotonică, hipertonică și spray nazal pantexyl, dar are în portofoliu și două tipuri produse speciale, precum monodozele pentru aparatul de aerosoli și gelul nazal.

Produsele Tonimer sunt eficiente din prima zi de viață, dar pot fi utilizate cu succes și în timpul sarcinii și alăptării pentru că au nici un fel de reacții adverse, fiind 100% naturale. Produsele brandului sunt  preferate de utilizatori din toată Europa, câștigând acestora încrederea datorită modului de acțiune blând și a eficienței ridicate.

Gama completă de produse are osmolalitate forte, testată pentru fiecare lot de produse și este eficientă în ameliorarea simptomelor afecțiunilor din sfera orl, dar și pentru menținerea corectă a igienei zilnice.

Spray nazal copii – beneficiile acestui produs Tonimer

Pentru fluidificarea mucusului, în cazul răcelilor cu suprainfecție bacteriană, în nazofaringită, sinuzită sau pentru a preveni otita medie, este recomandată utilizarea unui spray nazal copii Panthexyl Baby Spray îmbogățit cu Xilitol și Pantenol.

Acest spray de nas are în compoziție soluție hipertonică de apă de mare, care nu provoacă iritarea mucoasei nazale și nu provoacă dependență, așa cum se întâmplă în cazul altor produse.

Utilizarea frecventă a acestui spray nazal copii împiedică aderența bacteriilor la mucoasa nazală, reducând riscul apariției infecțiilor. De asemenea, este foarte eficient în eliminarea poluanților din aer ce pot provoca apariție alergiilor sau a astmului.

Spray-ul nazal Tonimer are un efect de microdifuziune, având o complianță ridicată în ceea ce privește administrarea, mai ales atunci când este vorba de cei mici.

Dacă și tu ai avut probleme în alegerea unui spray nazal care să aibă efectele dorite și să fie simplu de utilizat( spray-ul nazal Tonimer poate fi folosit în orice poziție a flaconului), atunci Tonimer este ceea ce cauți!