Ești Sănătos

Sunt suplimentele pentru creșterea fertilității o variantă eficientă?

Sunt suplimentele pentru creșterea fertilității o variantă eficientă?

Nu mai știi cum să stimulezi fertilitatea? Ce variante există pentru a-ți îmbunătăți șansele de a rămâne însărcinată și ce legătură au suplimentele alimentare cu fertilitatea? Iată câteva dintre informațiile utile în acest sens.

Există o legătură între suplimentele alimentare și fertilitate?

Nu numai că există o legătură între cresterea fertilitatii și suplimentele alimentare, dar aceasta este una pozitivă. Pe lângă adoptarea unei diete pro-fertilitate, poate fi necesară administrarea unor suplimente alimentare. Este recomandat ca orice măsură să fie discutată cu medicul curant și avizată de acesta.

Suplimentele pentru creșterea fertilității au scopul de a completa dieta, așa cum sugerează și denumirea pe care o poartă, fiind considerate aliați al organismelor cu carențe nutritive.

De ce să iei suplimente alimentare

Prevenția este unul dintre mijloacele care te vor ajuta să ai o viață cu adevărat sănătoasă. Iar pentru a preveni în mod eficient problemele de sănătate posibile este indicată administrarea unor suplimente alimentare.

În lupta cu infertilitatea sunt indicate suplimente pentru fertilitate mai ales atunci când obiceiurile alimentare nu îți permit să îi oferi organismului nutrienții necesari atât din punct de vedere cantitativ, cât și din punct de vedere calitativ. De asemenea, în vederea instalării unei sarcini, organismul are nevoie de anumiți nutrienți, iar o dietă variată și echilibrată este absolut necesară în acest sens.

Cum să te pregătești pentru o sarcină sănătoasă?

În vederea pregătirii organismului pentru o sarcină sănătoasă, este indicată asigurarea tuturor nutrienților necesari acestuia pentru o funcționare optimă. Pe lângă recomandările legate de odihnă și instalarea unei stări generale de bine, este recomandat să îți pregătești organismul în mod corespunzător pentru a avea o sarcină sănătoasă.

Cum poți face acest lucru? Odihnește-te, hidratează-te corespunzător și asigură-te că ai o stare emoțională pozitivă. O dietă bogată, variată, dar în același timp echilibrată te va ajuta să fii în cea mai bună formă, iar suplimentele alimentare pot fi de folos în încercarea de a-ți pregăti  organismul pentru a face față schimbărilor care urmează să apară odată cu instalarea sarcinii.

Ai nevoie de mai multă energie, de mai mulți nutrienți și de depozite de vitamine și minerale care să te ajute să faci față schimbărilor din corp, iar acestea îți pot fi oferite de suplimentele alimentare ELLOva sarcina.

ELLOva, soluția naturală pentru creșterea fertilității

ELLOva este, într-adevăr, una dintre soluțiile naturale pe care le ai la îndemână atunci când dorești să ajuți la creșterea fertilității, dar și atunci când dorești să te pregătești pentru o sarcină sănătoasă.

Acest supliment alimentar conține dozele potrivite de mio-inozitol și acid folic, două dintre ingredientele principale care ajută în a-i oferi organismului tău ceea ce îi este necesar pentru o sarcină sănătoasă. Mio-inozitolul crește probabilitatea instalării unei sarcini, reglează ovulația și are efecte benefice asupra calității ovocitelor. De asemenea, acest ingredient ajută la scăderea nivelului de rezistență la insulină, scade în același timp nivelul hormonilor androgeni și îmbunătățește profilul glicemic.

Acidul folic este recomandat în astfel de situații mai ales pentru că reduce riscul de apariție a unor probleme la nivelul tubului neural.

Acest produs poate fi administrat în siguranță până la al doilea trimestru de sarcină și este ușor de integrat în dietă și asimilat, fiind disponibil sub forma unor stickuri cu pulbere orodispersabilă.