Ești Sănătos

Taină medicală. Un român, somitate a cercetării medicale, vorbește despre sarea din sânge și secretul unei vieti fara boli. „Scopul lor real este să devenim legume”

ioana bradu

Profesorul universitar doctor Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai mari alergologi europeni,

somitate a cercetării medicale, recent dispărut dintre noi, a publicat numeroase interviuri și articole, printre care și cel legat de secretul anticanceros și lipsa sării din sânge.

Sarea din sânge!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINĂ MEDICALĂ! O taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii ,,pristimii”.

Lipsa sării din sânge!

Interesant, dar LOGIC. Aceeași problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiunea de aviator, acum este limita superioară a ,,normalului”. Să aibă aceeași justificare?

Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii ,,pristimii”. Excesul de sare, zahăr și grăsimi, dăunează grav sănătății!!! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia!!! Între copilul de 20 de kilograme și adultul de 80 sau 120 de kilograme…e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2,4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte…care bea apă puternic magnetizată și aproape pură și cel de la șes sau de la oraș care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va ,,dizolva” și elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupă sanguină, că diferă și RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alții, cei mai mulți, au Fierul (RH pozitiv)!

Nu uitați ceea ce mulți vor să ascundă:- orice reacție a apei cu sarea produce…căldură!

Iar sarea formează principalul electrolit care, scos din sânge, reduce de…11.000 de ori viteza transferului informațional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge…prostește! Intuiția îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă și înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic astea: excesul de sare, zahăr și grăsimi dăunează grav sănătății!!!

Dar excesul de alcool, tutun și medicamente?
De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor??? Nu este vorba de boală și moarte în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba și de bani, de mulți bani, atât de mulți încât viața copiilor și a tinerilor…nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize și taxe! Și în fond, este bine să ai multe ,,legume” în sistem! Pentru că legumele își plătesc taxele la zi! Amintiți-vă!
Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îți schimbă regimul alimentar: fără sare!!! Adică taie legăturile informaționale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp.
Amorțește creierul pentru că altfel, acesta ar reacționa imediat la chimicalele administrate! Ar declanșa alergii!

Dar zahărul? Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informații! Nu vorbi de ,,clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Vitalitatea dvs. și a copiilor dvs., atenția, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Și evoluția dvs.

Genetica! Grăsimile?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale și în ovar!!!
Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariția depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creșterea riscului de infarct. miocardic și mai ales o slabă funcționare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conținea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal.
Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200!
Imediat, au apărut 36 de milioane de ,,bolnavi” și 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig dintr-un foc!

Între vrăjeala științifică a unora și Intuiția lui strămoșească, ciobanul român a ales Intuiția!… tot cu slănina, pită, ceapă și palincă trăiește! Nu face exces și trăiește mult și bine…cum ați vrea să-și crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Și toate astea până pe la 60-70 de ani…cu un cojoc mițos de 40 de kilograme pe umeri și bâta în mână?