Ești Sănătos

Te dor picioarele destul de des? Acest remediu din bătrâni te va ajuta cu siguranță

poza2

Câțiva ani în urmă durerile de articulații erau caracteristice pentru persoanele de o anumită vârstă. Acestea apăreau după vârsta de 50 de ani și necesitau tratament medicamentos și naturist. Acest regim complex deseori promitea rezultate eficiente, chiar și însănătoșire deplină.

Astăzi, însă, de aceste dureri suferă și alte categorii de vârste. Persoanele de aproximativ 30 de ani se plâng de dureri permanente de spate. Cauza este modul de viață.

Ce se va întâmpla atunci la 50 și 60 de ani? Probabil doriți să vă bucurați din plin de corpul dvs. încă mulți ani înainte. Iată soluția! Cataplasmele cu ghimbir vă vor ajuta să învingeți afecțiunile deja după primul curs de tratament.

Substanțele active ale ingredientului principal scot durerea și inflamația. Chiar și scepticii folosesc aceste remediu pentru a-l critica ulterior. Însă nici unul nu a spus că aceste cataplasme nu l-au ajutat.

Cum se fac cataplasmele?

Înainte de a începe procedura, asigurați-vă că aveți tot necesarul. Cataplasmele cu ghimbir ajută la ameliorarea durerilor de spate, reumatism, inflamații și boli cronice. Mai mult, acestea ajută la dizolvarea pietrelor din fiere și rinichi.

Aveți nevoie de…

1 l de apă
120 g de rădăcină de ghimbir proaspătă
cratiță
răzătoare
prosop
pungă de bumbac
mănuși de cauciuc

Mod de preparare

Umpleți cratița cu apă. Încălziți-o la foc timp de câteva minute.

Îmbrăcați mănușile. Dați prin răzătoare ghimbirul. Puneți compoziția obținută în punga de bumbac. Legați-o. Punga este gata.
Stoarceți lichidul din punga cu ghimbir în cratița cu apă. Puneți și însuși punga în cratiță. Lăsați-o să stea 2-3 minute. Apoi luați cratița de pe foc.

Scoateți punga, stoarceți sucul. Ați obținut 1 litru de apă de ghimbir.

Înmuiați un prosop curat în apa de ghimbir. Stoarceți-l până nu va curge lichid din el. Aplicați prosopul pe zona dureroasă. Înmuiați un alt prosop și aplicați-l peste celălalt.

În acest mod căldura se va păstra mai mult timp. Așteptați câteva minute. Repetați procedura până pielea se va înroși (de la 5 la 30 de minute).

Beneficiile ghimbirului

O rădăcină nu prea mare de ghimbir conține mai mult de 400 de nutrienți! Da, este un condiment dulce-iute și foarte folositor. Ceaiul din ghimbir rarefiază sângele și îmbunătățește oxigenarea creierului. Ghimbirul se folosește pentru eliminarea toxinelor din organism și previne bolile oncologice.

În țările din Asia este folosit pentru tratarea afecțiunilor articulațiilor. Infuziile, cataplasmele și tincturile stau la baza tratamentului. Deci este binevenit să preluăm această tradiție.

Pentru a mări efectul cataplasmelor medicii naturiști recomandă să se consume concomitent și infuzie sau ceai de ghimbir. Nu faceți această procedură înainte de somn, deoarece băuturile din ghimbir provoacă insomnie.

Cumpărați chiar azi rădăcină de ghimbir și aplicați cataplasme pe zonele dureroase. Veți fi încântat de rezultat.