Ești Sănătos

TEST: Alege o pereche de verighete și află de câte ori te vei căsători în decursul vieții

test alege o pereche de verighete si afla de cate ori te vei casatori in decursul vietii foto 282498

Cu siguranță, toți cei care fac pasul cel mare și spun „Da” în ziua căsătoriei, se gândesc că va fi cu persoana aleasă pentru totdeauna. Din păcate, unii rămân împreună, alții divorțează.

Verighetele sunt cele mai de preț bijuterii de pe degetele a doi îndrăgostiți. Ele simbolizează eternitatea, iubirea și uniunea a două suflete. Alege o pereche de verighete din cele 4 și află dacă ești și vei fi o persoană stabilă în căsnicie, sau vei alege să mergi la altar alături de altcineva!

test alege o pereche de verighete si afla de cate ori te vei casatori in decursul vietii foto 282498

Perechea 1 – Dacă ai ales această imagine, ești o persoană stabilă din punct de vedere emoțional. Deși ai avut parte de câteva relații dezastruoase, în acest moment ești lângă dragostea vieții tale și așa va rămâne mereu. Te vei căsători o singură dată și vei iubi acea persoană la nesfârșit.

Perechea 2 – Această pereche de verighete simbolizează eternitatea. Vei fi fericit toată viața alături de persoana iubită. Nu va fi niciodată nevoie să te temi de infidelitatea partenerului, pentru că va exista doar pentru tine!

Perechea 3 – Cei care au ales această pereche de verighete sunt cu adevărat persoane solitare. Relațiile pe care le vei avea de-a lungul timpului nu se vor concretiza niciodată. Mai mult, vei ajunge chiar la divorț. Șansele să te recăsătorești sunt extrem de mici.

Perechea 4 – Viața ta va fi o adevărată aventură, deoarece te vei căsători de cel puțin 3 ori! Nu îți face griji, nu din vina ta. Probabil toți partenerii de viață pe care îi vei avea, vor avea nenumărate defecte. Într-un final, vei sfârși bătrân/ă, alături de o persoană mult mai tânără lângă tine, însă fără obligații!