Ești Sănătos

Testul prin care poți afla dacă inima ta este sănătoasă sau nu

test inima

Dr. Oz este recunoscut în întreaga lume pentru competența sa și pentru faptul că își susține argumentele cu dovezi solide atunci când abordează subiecte legate de sănătate, remedii sau afecțiuni.

De exemplu, a contribuit la dezvoltarea unor teste simple și rapide care oferă rezultate precise în ceea ce privește starea de sănătate. În cazul în care nu obțineți rezultatele dorite în urma acestor teste, celebrul doctor vine în întâmpinarea voastră cu soluții eficiente pentru a rezolva situația.

Testul degetelor de la picioare
Acest exercițiu dezvăluie informații importante despre sănătatea coloanei vertebrale și a inimii. Stați pe o suprafață plată și tare, cu picioarele întinse în față și încercați să vă atingeți vârfurile degetelor de la mâini cu cele de la picioare. Dacă nu puteți face acest lucru, înseamnă că spatele vostru nu este suficient de flexibil. Acest lucru poate indica necesitatea de a acorda o atenție sporită sănătății inimii voastre, deoarece sunteți expuși riscului de a suferi un atac de cord. Pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea, puteți face exerciții zilnice, cum ar fi Pilates și yoga.

Testul palmei
Acest test poate ajuta la detectarea anemiei. Priviți atent palma și observați culoarea liniilor de pe ea. Dacă aceste linii sunt mai închise la culoare decât restul pielii, nu suferiți de anemie. Cu toate acestea, dacă liniile au aceeași culoare ca restul pielii, există un risc semnificativ de anemie și este recomandat să consultați un medic.

Testul pentru sinusuri
Dacă doriți să determinați cauza durerilor sinusale, fie că este vorba de o simplă răceală, alergii sau infecții, puteți face acest lucru prin atingerea sinusurilor. Dacă durerea este severă, ar putea indica o infecție. Încercați să aplicați comprese calde pe zona sinusurilor și să utilizați soluții saline pentru curățare.

Testul picioarelor umflate
Dacă aveți umflături la nivelul picioarelor, puteți apăsa ușor pe glezna piciorului pentru câteva secunde și să observați dacă apare o adâncitură. Dacă da, acest lucru poate indica probleme cu rinichii, ficatul sau venele. Este esențial să consultați un medic pentru a identifica cauza exactă și pentru a primi tratamentul potrivit.

Este important să rețineți că aceste teste pot oferi indicii cu privire la starea voastră de sănătate, dar nu pot înlocui un diagnostic medical precis și consultarea cu un profesionist în domeniul sănătății este întotdeauna recomandată.