Ești Sănătos

Top 3 fructe care te ajută să slăbeşti

shutterstock 1464746852 1

Sunt sănătoase, dar ajută şi la slăbit! Iată ce fructe nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţie când vrei să scapi de kilogramele în plus! Avocado, lămâia şi pepenele roşu sunt în topul clasamentului.

Avocado

Avocado se află pe primul loc pe lista cu fructele care te ajută să slăbeşti. Conţine acizi graşi care stimulează metabolismul, creşte nivelul de energie şi arde grăsimile. În plus, substanţele nutritive prezente îmbunătăţesc hidratarea pielii datorită grăsimilor naturale bune. Avocado este recomandat spre consum o singură dată pe zi, dar dacă îţi place aşa de mult, îl poţi mânca mai des. Poţi include avocado în dietă pentru a înlocui alimentele cremoase şi bogate în calorii.

Lămâie

Lămâia este fructul secundar folosit în procesul de pierdere în greutate, fiind adesea recomandat pentru includerea în dietă. Pe lângă faptul că este uşor de combinat cu alte alimente, este bogat în riboflavină, fosfor, vitaminele B, C şi magneziu. Poţi slăbi câteva kilograme cu suc de lămâie. Pentru început, bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un pahar de apă călduţă cu suc de lămâie. Trebuie să-l bei imediat, deoarece lămâia se oxidează repede şi îşi pierde proprietăţile.

Pepene roşu

Un alt fruct care nu trebuie să lipsească din dietă mai ales în sezonul estival este pepenele roşu. Un pahar de suc natural de pepene roşu (250 ml) conţine 250 de calorii. De asemenea, îi oferă organismului vitaminele A, B, C şi licopen. Toate acestea fac pepenele roşu un fruct foarte săţios şi hidratant care previne cancerul şi problemele de inimă. Reţine că pepenele roşu este bogat în zahăr! Chiar dacă este zahăr natural, diabeticii vor trebui să aibă grijă la cantitatea mâncată. Recomandată este o felie de mărime medie de două sau trei ori pe săptămână.