Ești Sănătos

Transformarea incredibilă a unui bărbat care a încercat dieta ținută de Beyonce. Cât a slăbit în doar 22 de zile

beyonce 2 e1508533118135

Beyonce este una dintre cele mai populare vedete ale momentului. Pentru a-și menține însă silueta perfectă, cântăreața urmează o dietă vegetariană strictă. Funcționează însă aceasta pentru oricine? Un bărbat a decis să o încerce, iar transformarea a fost una incredibilă.

Dieta, supranumită “Revoluția de 22 de zile” și creată de specialistul Marco Borges, este bazată pe un regim vegetarian. Aceasta constă în eliminarea completă a alimentelor procesate din regimul de zi cu zi în această perioadă și înlocuirea lor cu mese 100% vegetale.

Bărbatul care a ales să urmeze această dietă a reușit să slăbească în doar trei săptămâni aproape 7 kilograme. Cea mai dificilă parte a regimului este, conform acestuia, perioada de acomodare de la început.

“Prima săptămână a fost dificilă. Voiam să mănânc alimentele cu care eram obișnuit. Eram irascibil, mă simțeam obosit în primele zile și pur și simplu simțeam că nu este pentru mine”, a explicat bărbatul care a reușit să urmeze în cele din urmă în totalitate regimul de 22 de zile propus de Beyonce și s-a declarat cât se poate de mulțumit de rezultate, potrivit Simplemost.com.