Ești Sănătos

Tratament natural pentru unghii fragile si exfoliate. Costa mai putin de 10 lei

Multe femei se confrunta cu problema unghiilor fragile, care se rup usor sau se exfoliaza. De aceea, foarte multe dintre acestea prefera sa le pastreze mereu scurte. Daca si tu te regasesti in randurile de mai sus, inseamna ca ai testat deja foarte multe produse din comert, insa fara sa obtii rezultatele dorite.

Nu urmeaza sa iti recomandam sa apelezi la unghiile false (unghii cu gel), acestea fiind chiar daunatoare, daca unghiile tale naturale nu sunt puternice. Iti vom recomanda, in schimb, un tratament care are la baza ingrediente naturale. Este foarte simplu de preparat si foarte ieftin, ingredientele fiind la indemana oricui. Ba mai mult decat atat, exista sanse sa le ai deja in casa. Vei vedea ca dupa ce vei incerca acest tratament natural pentru unghii fragile si exfoliate, unghiile tale vor fi vizibil mai puternice si vor creste lungi, fara sa se exfolieze.

1/4 cana de suc de portocale proaspat stors

un catel de usturoi tocat

cateva linguri de ulei de masline (5-6)

Intr-un recipient, amesteca sucul de portocale cu usturoiul si inmoaie-ti unghiile timp de 15 minute. Apoi, clateste-ti mainile cu apa si inmoaie-le intr-un alt recipient, in care ai pus uleiul de masline. La fel ca prima data, tine unghiile in uleiul de masline pentru aproximativ 15 minute.

Este indicat sa urmezi aceasta procedura de 2-3 ori pe sapamana. Rezultate se vor vedea dupa doar 2 saptamani – vei observa ca unghiile tale cresc mai repede, nu se mai exfoliaza si nu se mai rup, fiind mai puternice.