Ești Sănătos

Un nou focar intr-un spital din Romania

download 85

A fost depistat un nou focar de Covid-19 Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Sase angajati de la Sectia de Ortopedie au fost diagnosticate cu noul virus. Romania se confrunta cu o crestere a numarului de cazuri de COVID – 19.

Tot in judetul Prahova s-au mai inregistrat alte doua decese, la pacienti care au facut compliatii. Mentionam ca aceste persoane sufereau si de alte boli.

”Potrivit informatiilor furnizate de Directia de Sanatate Publica Prahova, a fost identificat un nou focar de infectare cu Sars-Cov-2, intr-una din sectiile Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, unde, pana in prezent, au fost confirmate 6 persoane dintre cele 49 testate. In vederea prevenirii raspandirii infectarii au fost adoptate urmatoarele masuri: testarea intregului personal si a pacientilor sectiei, dezinfectia spatiilor, izolarea contactilor directi”, a fost comunicatul transmis joi de Prefectura Prahova

Potivit surselor este vorba despre cadre medicale care au fost depiste pozitiv.

In tot in judetul Prahova s-au inregistrate doua decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, fiind vorba despre un barbat de 66 de ani si p femeie de 60 de ani, ambii au facut complicatii din cauza bolilor de care sufereau, astfel virusul le-a grabit decesul. Numarul celor decedati din cauza SARS-COV-2 in judetul Prahova a ajuns la 46 de la inceputul pandemiei.